Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2015 12:39 - На излъганото камилче Московски Дянков му е виновен за лошото състояние на БДЖ
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 2621 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 19.01.2015 08:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Не се отчайвате, ще ви прекараме до гара Нова надежда*

Понеже вече ни управлява новата принципна версия гербери, когато  министърът на транспорта Ивайло Московски хвърли вината за тежкото състояние на БДЖ върху предишните управляващи той разбира се не забрави да се изплюе и върху предишното управление на ГЕРБ. Така бившият му колега и страстен целувач на Джиджита Симеон Дянков се оказа не само един от виновниците, а баш виновникът.

Московски бил принуден от Малката Пица (вероятно е бил напляскан) да извърши драстични съкращения в БДЖ срещу обещание за заем от Световната банка за модернизиране на железниците. Но след като Московски съкратил 5000 души и спрял влакове  Хер Флик се отметнал от думата си и не взел заема, за да запази скъпоценния си дефицит нисък. Така били извършени само "лошите" "реформи", които са в ущърб на хората, а инвестициите в БДЖ не се състояли.

Може би си мислите, че транспортния министър е също виновен, но той се е реформирал. Ето, вече демонстрира открито и прозрачно управление и  намира сили да признае, че Дянков е точно мошеникът за който го смятахме. Освен това заслужава да бъде министър, понеже вече им знае номерата на финансовите  мошеници министри. Е, всички имаме опит, но Московски от първа ръка. 

  А и обещал, че този няма да се съобрази с мизантропите иконо-мистици, препоръчващи продължаване на реформите за закриване на БДЖ, тоест само единствено съкращения на персонал и влакове. Затова скачайте на трен Московски, започва голямото прекарване.

Лошото е, че Московски изглежда е усвоил номерцата на Дянков и Лукавски. Защото каза, че няКОЙ друг е издал лицензи на осем частни превозвача, които късали живо месо от БДЖ, докато всъщност лошите са издали шест лиценза, а ГЕРБ които сякаш са стояли с вързани ръце, но пак са успели да дадат два пъти повече лицензи.   
Може би трябва да питаме коалиционния му партньор Корман Исмаилов дали Московски има генетическа непоносимост към истината? Това би обяснило защо толкова време мълча и не слезе от влака на властта, въпреки, че неговата гара Реформа отдавна я подмина, а той нямаше пари за повече. Щото Дянков ги взе и хвана влака стрела за Москва. Дано не е оставил торбата с лъжите. 



Гласувай:
3



1. dekost - Хич не им хaресва на доста хора, но е ...
18.01.2015 12:52
Хич не им хaресва на доста хора, но е крайно време в БДЖ да има големи съкращения. Знам човек, който сам се хвали, че формално го водят като служител, получава 700лв и не само не върши нищо, но дори и не стои там. Според собствените му думи отива в месеца 2-3 пъти, за по 20 минути и толкова. 700лв без да е мръднал пръст. В същото време работи съвсем друго, на друго място. Като стане дума за съкращения, такива първи реват колко им трябвала работата и как нарушавали правата им. Tака си е от години. Цицат от държавата, ние плащаме, а те получават заплата без никаква дейност, нито дори присъствие. После се чудим защо няма пари за важни направления.
цитирай
2. ssstto - Aбе и аз знам
18.01.2015 22:32
един човек отнякъде си, дето имал едно такова нещо щото бил на едно място, и значи всички са такива, нали?

Само не разбрах защо трябва да има големи съкращения в БДЖ, като всички са крадци, а влаковете нали могат да се движат сами, да оставим това на Скайнет. О, чакай, то имаше големи съкращения, но Малък Пицко не даде пари за реформи. Май сега остава да вземем заема, щото уволненията и закриването на влаковете го отметнахме.
цитирай
3. dekost - Не съм казал, че всички без изклю...
18.01.2015 23:57
Не съм казал, че всички без изключения трябва да бъдат уволнени. Защо са тези крайности? Hо е истина, огромен процент не вършат нищо, а и прибират пари, които би трябвало да отидат при хора наистина в нужда. Тези, които само отчитат присъствие бъркат и в твоя джоб. Би трябвало да го знаеш.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777618
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094