Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2012 09:32 - За интернационалсоциалцървулпрогресизъма или що е това комун. онанизъм
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 1822 Коментари: 4 Гласове:
27

Последна промяна: 18.08.2012 09:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           image
                                    Орден за каскет-културизъм и комун.онанизъм



     Когато човешката личност съществува като наркоман в дефицит на морал,скрупули и липса на достойнство, тя е принудена да се самозаблуждава, че средата, в която  живее не е отровена от собствените `и изпражнения, както `и, че въздуха не е отровен от вредностите, които тя излъчва.
     Този дегенерат не може да си представи, че въобще съществува хомеостаза извън   представата му за ценност и, което е по-страшно и, в което се състои цялата трагедия за обществото у нас,  се превръща в катастрофа за поколенията - тогава цялата същност на подобни индивиди е насочена да убеждава останалите, че:
     - обитаваната от него кочината е храм;
     - зурлата му е лице;
     - той е месия, а не нерез;
     - живота, който хвали не е трагедия;
     - идолите му не са канибали;
     - присъствието му не отвращава;
     - че агресията му не е обида за здравия разум и смисъла на живота!

     В природата безсмислената материя се превръща единствено във вредна енергия.















Гласувай:
27


Вълнообразно


1. kentoff - Голяма грешка правиш да спориш комунисти!
02.03.2012 10:50
И без това ни ограбиха, като им отделяш време ги финансираш допълнително!

Пълно презрение за небългарската сволач!
цитирай
2. bloger - Лустрация и в България
02.03.2012 13:04
Лустрация и в България

Прес – съобщение на Гражданска платформа за памет и съвест:

Вчера парламентът в Румъния прие закон за лустрация, според който бившите комунистически функционери и офицерите и агентите на Секуритате няма да могат да заемат пwблични длъжности / депутат, кмет, съдия, прокурор / в продължeние на 5 години.

Миналия месец полски съд постанови, че комунистическите лидери, въвели военното положение през декември 1981 г., са били част от „престъпна група“. В Полша пенсиите на бившите функционери на режима са намалени до размера на средните в страната.
Новата конституция на Унгария дава възможност за съдебно преследване на бивши комунистически функционери, извършили престъпления преди 1989 г. Унгарската конституция изрично отменя валидността на комунистическия основен закон и отваря вратата за съдебно преследване на представители на стария режим. „Ние отменяме всякаква давност за нечовешките престъпления, извършени срещу унгарската нация и нейните граждани от национал-социалистическата и комунистическата диктатури„ , гласи текст в конституцията.
В България лустрацията на партийните функционери и офицерите от политическата полиция на комунистическия режим е вън от публичния дебат. В Народното събрание беше внесена петиция за намаляване, както в Полша, на пенсиите им до размера на средната пенсия в страната, но тази петиция вече година и половина не е разгледана от парламентарната комисия по труда и социалната политика. Намалението би спестило 50 милиона лева и ще даде възможност за увеличаване на минималните пенсии.
Преди 2 седмици Европейската платформа за памет съвест поиска с писмо до българските власти лустрация в Комисията по досиетата, където работят 3 бивши комунистически функционери и 1 бивш капитан от Народната милиция. В противен случай комисията не може да стане член на Европейската платформа. Писмото не срещна отзвук в българските медии.
Председателят на парламентарната комисия по правата на човека, вероизповеданията, жалбите и петициите на гражданите Йордан Бакалов счита, че лустрацията в България е закъсняла. Неговите колеги от Полша,Унгария и Румъния не мислят така.
Правата на човека в България днес изискват намаление на несправедливо високите пенсии на онези, които 45 години не зачитаха човешките права. Както в Румъния и у нас в България достъпът до депутатски и кметски места , а също и до позиции на съдии и прокурори на бивши офицери и агенти от ДС, както и на платените комунистически и комсомолски функционери следва да бъде ограничен чрез лустрационен закон.
За комунистическите престъпления няма давност и лустрацията е начин обществото да покаже, че е така. Отзоваването на свързани с ДС посланици от чужбина е правилна мярка, на тя издава двоен морал, ако вътре в страната същите могат да бъдат депутати или областни управители. На България не и трябват демонстрации на лустрация за пред външния свят. Двойният морал може само да създаде усещане за цинизъм.
Демократича Европа няма да остави България още дълго да не осмисля комунистическото си минало и показни акции за пред външния свят няма да помогнат на управляващите да прикриват връзките си с посткомунистическата финансова и индустриална олигархия създадена от червената политическа полиция.
Тази олигархия, възникнала чрез многобройни престъпления срещу българския народ продължава да властва в страната. Но както и през 1989 г. вятърът на промените, идващ от централна Европа – от Полша и Унгария през Румъния ще и донесе така нежеланата от нея лустрация. Без памет и справедливост няма демокрация.
Всички петиции и други искания за лустрация на бившите агенти и функционери на комунистическия режим са справедливи и заслужават вашата подкрепа, ако желаете демокрация и благоденствие в България . Тези които лъжеха, ограбваха, малтретираха, убиваха и които мислят, че сме забравили какво са вършили, се заблуждават. Нищо не е забравено.

Гражданска платформа за памет и съвест
0889 032 954, 0878 201 863
цитирай
3. haralanov - Здравей, Боре!
02.03.2012 20:39
Сякаш като на филм катастрофата продължава и продължава на повторение.
Натрапеното е станало естествено състояние.
Комунистическата кочина е храм за мнозина.
Лицата на Гоце,Боко,Делян Пеевски,Ирен Кръстева,Виолета Николова,Доган...не са човешки лица.Лъже месиите...краят им винаги е един и същ!Животът,който хвалят...мен такъв живот изобщо не ме интересува!Че се кланят на идоли е очевадно.Здравия разум за тях е мутренското вразумяване.На практика в българската политика се редуват два цикъла: цикъл на поредното Голямо ограбване и цикъл на Спасителя, при който фабриката за илюзии проработва с пълна пара. Бяхме в цикъла на Голямото ограбване при тройната коалиция. Сега сме в цикъла на Спасителя. И тъй нататък – все така до безкрай – или поне до окончателното рухване на държавата.
цитирай
4. ketcakuatl - ТЕ ЖИВЕЕХА В ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ И РЕАЛНОСТ
02.03.2012 23:55
Не го забравяй. Комунизъм - ама кралски! Това, междувпрочем, е ярка черта на всички социалистически, комунистически и так далее онанистически общества. Няма прецедент за противното. Не могат без вожд или гуру някакво, което да им е пътя, истината и живота.Комунолигархията навсякъде е толкова привелигерована, че като Мария - Антоанета може да препоръча на народа да яде пасти като няма хляб. Всички са гледани като 'писани яйца', въпреки че проповядват че всички са равни например. Борка, трябва да умрем всички които си спомняме за това, независимо за, или против, за да останат тези метастази в историята. Друг изход просто няма според мен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8080259
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589