Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2007 15:29 - Тетралектика на природата /продължение 18/
Автор: begetron426 Категория: Технологии   
Прочетен: 1168 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.11.2007 01:00


От последните постинги можем да си извадим извод как можем да прилагаме тетралектиката за постигане на ново познание и за изясняване на неясното в старото познание като използваме нейните системи. Тетралектичният закон като единен и всеобщ закон предполага прилагането му във всички посоки на познанието за света и във всички посоки на времето и пространството. Нито една разработка за всеобщ материален закон, включително мистичните и религиозни догми за всеобщност от древността до днес, не могат да се похвалят нито с доказателство за предложеното ново познавие, нито с изясняване на предходното познание, нито в прилагането на изказаната всеобща теория за постигане на ново познание. Точно това определя, неверността на всички тези теории, а като допълним, че повечето от тези теории са отрицание на предходното познание положението с тяхната вярност е ясно. Като вземем под внимание, че всеобщия закон е само един, единствен, казаното за неверността на тези теоретични предложения от древността до днес придобива реален смисъл, защото тези предложения за всеобщност са многопосочни по вид и многобройни по брой. В следващите книги авторът на „Тетралектиката на природата” ще предложи построението на цялата материална верига, възползвайки се от тетралектичния закон. В „Тетралектика на природата” е представено изложение на първичната субстанционална материална същност и вторичната организация на вакуумната струкгура. По-нататък това ще включи построяване и изясняване на структурата на всички елементарни частици производни на вакуума, което ще бъде огромен скок в познанието за Природата, без мистика и религия. Така ще бъде разкрит и подреден ГЕНОМА на материята.
В приложенията на „Тетралектика на природата” има Периодична таблица на елементарните частици /ПТЕЧ/, която изразява закона за переодичните свойства на елементарните частици. Друго приложение, което също е периодичен закон е Периодична геометрична таблица за еволюция на формата /ПГТЕФ/, която е еталон за еволюция на материята.Така с тези периодични закони ще се изясни по лесно Тетралектиката на природата, а чрез тетралектиката ще се изясни по добре периодичността в Природата. А всички заедно ще улеснят разкриване на ГЕНОМА материята. С тази последна статия ще завършим краткото изложение и обяснение на Тетралектиката разработено обширно в книгата "Тетралектика на природата".
За да се убедим в огромните възможности на тетралектиката, в следващия постинг ще предложим тетралектична разработка за буквите, думите изреченията и произведенията, което на пръв поглед изглежда, че е невъзможно да съществува такава систематична връзка.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: begetron426
Категория: Технологии
Прочетен: 2908539
Постинги: 370
Коментари: 4166
Гласове: 87751
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930