Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2016 20:52 - ЗАКОНИ, ЕВОЛЮЦИЯ И СЪЗНАНИЕ
Автор: begetron426 Категория: Технологии   
Прочетен: 1854 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 03.12.2016 21:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Цветан Иванов 30 ноември в 21:09 ·   

НЕВЪЗМОЖНО И НЕ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ СВЕТА ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ НЕВЕЖИ, АЛЧНИ И ВОЙНОЛЮБИВИ ПОЛИТИЦИ, УНИЩОЖАВАЩИ ЧОВЕЧЕСТВОТО. ВРЕМЕ Е УМНИТЕ ХОРА ДА ГО УПРАВЛЯВАТ, КОИТО ЧРЕЗ НАУКАТА РАЗКРИВАТ ЗАКОНИТЕ НА ПРИРОДАТА И ГИ РАЗБИРАТ КАТО ТЯХНО ПРОДЪЛЖЕНИЕ В ОБЩЕСТВОТО, ЗА ДА ИМА СВЕТА БЪДЕЩЕ. ДЕМОКРАЦИЯТА Е ТОЧНО ЗА ТОВА, ЗА ДА ИЗБЕРЕ КАЧЕСТВЕНИ ХОРА ДА УПРАВЛЯВАТ, А НЕ С ФАЛШИВАТА НЕОЛИБЕРАЛНА ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ С ИЗВРАТЕНА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА ЗА МАНИПУЛИРАНЕ НА ОБЩЕСТВОТО, ДЪРЖАЩА НАРОДИТЕ В НЕВЕЖЕСТВО, ЗА ДА ГИ ОГРАБВАТ И УНИЩОЖАВАТ. ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ХОРА, ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ НА ПРАГА НА УНИЩОЖЕНИЕТО, ИЗПРАВЕТЕ СЕ ВЪВ ВЕЛИЧАВ ЧОВЕШКИ РЪСТ И ИЗРИТАЙТЕ МРЪСНИТЕ И НЕВЕЖИ ПОЛИТИЦИ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА. БЪДЕЩЕТО Е ВАШЕ, ПРЕДОПРЕДЕЛЕНО ОТ ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ.

  image Цветан Иванов добави 2 нови снимки. 30 ноември в 20:33 ·   

image



Цветан Иванов
30 ноември 2015 г. · 
ЗАКОНИ, ЕВОЛЮЦИЯ И СЪЗНАНИЕ

Законите на Природата се създават в хода на еволюционното развитие като потенциално следствие от предхождащите законите. Затова има необходимостта от взаимодействието между закономерност и случайност, за което не са необходими свръхестествени сили и магическа пръчка, а само време и материя. Това е причината законите на материята да не се появяват изведнъж, а да се осъществяват чрез пробата и грешката, след което се постига новото качество, съществуващо като цялостна система управлявана от новите закони. Същото е и със съществуването и развитието на законите управляващи обществото чрез битието на хората. Постигайки добро човешко битие, подобряват човешкото съзнание, а лошото битие го извращава и никакви писани божествени закони или заповеди не могат да го поправят. 
За пример може да ни послужи еволюционното развитие на нашата Слънчева система и нашата планета. При много подобни звезди на нашето Слънце във Вселената, при ядрения синтез се раждат химичните елементи, които при избухването на звездите като свръхнови изхвърлят химична материя, която формира планетите. Така първичната Земя, е възникнала преди около 5 милиарда години, като кълбо от разтопена материя с температура необходима за протичане на химичната еволюция и формиране на химичните съединения за период около 2 милиарда години. След еволюционното раждане на химичните закони, започва нов закономерен етап, преди около 3 милиарда години, като биологична еволюция с нови закони на живота, които не са съществували преди това. Преди около 100 хиляди години се ражда първобитния разумен човек, който не съществува преди това, а преди около 15 хиляди години възниква цивилизацията и създава примитивни обществени закони с примитивно битие и примитивно съзнание, които ги няма при растенията и стадните животни и първобитният човек. Нагледна доказателствена реалност е натрупването на химически съединения, натрупване на жива материя и натрупване на разумна материя, които не ги е имало при разтопената Земя, а са се появили като следствие от нейната еволюция. Следователно законите и еволюционните етапи:химичен, биологичен, разумен и обществен са родени от първичните химичните елементи синтезирани от нашата звезда - Слънцето. Те се формират от неразумната материя.по време на възникване на съответните етапи на еволюционно развиваща се материя чрез непроменливия Системен Тетралектичен Еволюционен Механизъм. Никъде по този еволюционен път няма и най-малкото доказателство за мигновено възникване на закони, сътворени по предварителна програма и замисъл на разумни свръхестествени сили. Механизмът на еволюцията е неразумен и системен, симетрично отразяващ и преобразуващ по-простите форми и структури на материята в по-сложни качествено нови структури и форми чрез съответните циклични и периодични скокове с възможност за доказателство.Така се осъществява непрекъснатото неразумно еволюционно развитие като физичен, химичен, биологичен и разумен обществен етап чрез същия Тетралектичен Неразумен Еволюционен Механизъм за ужас на мистиката, религията, лъже науката и плутокрацията. Всичко това предполага днес развитие на обществените закони с възможност за възникване на необходимото жизнено битие за всички хора. Това ще послужи за основа на развитие на отделния човек като се превърне във фактор за повишаване на неговото съзнание с премахване на експлоатацията, войните и престъпността в човешкото общество.




Гласувай:
11



1. krumbelosvet - Един НЕАНДЕРТАЛСКИ учен имаше същата теория.
05.12.2016 20:37
Но неандерталците изчезнаха, съглесно теорията. Освен това, новите машини изместват старите НЕ ПО НЕРАЗУМНИ ЗАКОНИ, а първо на бюрото на конструктора. Авторът чувал ли е за социялно инженерство? Да попита неандерталеца.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: begetron426
Категория: Технологии
Прочетен: 2898305
Постинги: 370
Коментари: 4166
Гласове: 87745
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031