Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2019 18:55 - ЗАКОНЪТ НА АСИМЕТРИЧНИЯ ВЕРТИКАЛ ОПРЕДЕЛЯ АНТИСИМЕТРИЯТА
Автор: begetron426 Категория: Технологии   
Прочетен: 803 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 29.01.2019 18:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

 

ЗАКОНЪТ НА АСИМЕТРИЧНИЯ ВЕРТИКАЛ ОПРЕДЕЛЯ АНТИСИМЕТРИЯТА

ЦВЕТАН ПАВЛОВ ИВАНОВ

Показаното е eфект на Антисиметрията, която чрез огледална инверсия прави посоката симетрична като има ляво и дясно. Следователно при придвижване на чашата към стрелките, половината на чашата която е запълнена с вода придобива свойството на огледало и обръща долната стрелка в дясно, а горната в празнината на чашата си остава непроменена. Eфектът на Антисиметрията води до логичния извод, че при празна чаша и двете срелки ще останат с непроменена посока, а при пълна чаша с вода и двете стрелки ще променят посоката си, ще се обърнат на дясно. 
Антисиметрията е една от най-големите загадки за науката. Тя е виновна за съществуването не само на антиматерията, а и за начало на всичко съществуващо и развиващо се, за лявата загадка на живота на нашата планета да е структуриран само от леви аминокиселини и десни въглехидрати, за появата на новото качество без промяна на количеството, за съществуването на 4 Тетралектични противоположности и мн. др. 
Показаният опит с чашата е най-добрата илюстрация за същността на Антисиметрия. Ако се премахне стреловидната асиметрична част, получените симетрични отсечки и при трите състояния на чаша с вода, ще останат непроменени с изоморфна посока. За да има един обект Антисиметричен огледален двойник, той трябва да е хирален, асиметричен. В Геометрия и еволюция и Основните видове симетрия, от автора на тази статия, заедно с многото други нови закономерности е разкрита и закономерната същност за появата на Антисиметрия, което е решение на най-голямата загадка на философията и науката. 
Обяснението е много просто, особено като се възползвам от нагледния опит с полупълната чаша с вода. Хиралността или асиметричността, която определя огледалното антисиметрично преобразуване не е достатъчно и пълно обяснение дадено от науката. Защото ако обърнем асиметричните стрелки във вертикално положение със стреловидната част на долу или нагоре и ги поставим пред същата чаша и направим опита, антисиметричен ефект няма да има, както го няма при симетричните отсечки. Ако си върнем стрелките пак в хоризонтално положение, но насочени в дясно или ляво, магията на ефекта се появява отново. Долната стрелка се обръща обратно в противоположно посока на горната. 
Всеки може да направи опита с чашата или с огледалото със стрелки на лист хартия. Новата закономерност е описана в Геометрия и еволюция, а опита с чашата онагледява възможността за появата на Антисимегрия, ляво и дясно, или огледалната инверсия. 
Това е възможно, само когато има вертикална асиметричност на обекта, или когато стрелките при опита са в хоризонтално положение и вертикаът ги разделя на две неравни половини. Възможните комбинации спрямо симетрията и асиметрията по вартикал и хоризонтал са само четири: 
1. Обектът е симетричен и се разделя на две равни половини по хоризонтал и по вертикал - буквата (О). 
2. Обектът е асиметричен и не може да се раздели на две равни части и по хоризонтал и по вертикал - буквата (Ч и Я). 
3. Обектът може да се раздели на две равни части, само по хоризонтал - буквата (Е).
4. Обектът може да се раздели на две равни части, само по вертикал - буквата (А и Ш).
Огледална инверсия или антисиметрично преобразуване има само при комбинции № 2 и 3, защото има асиметрия по вертикал. В № 1 и 4, вертикала е симетричен и не може да има огледална инверсия и антисиметрично преобразуване, въпреки че при № 4 има асиметричен хоризонтал. Всеки може да направи опит с буквите от различните комбинации при тяхното нормално състояние пред огледалото и да се увери, че предложеното 8а Асиметричния вертикал. Приложението на новия закон на Асиметричния вертикал при елементарните частици ще разреши много проблеми без оплетени и сложни математически фантасмагори, и не само там. Защото това е един фундаментален закон свързан със същността на Антисиметрията и най-загадъчната категория Посока, определящи началота на еволюцията и света.

  image image                     2280 преглеждания   Borislav Ralinov 25 август 2016 г.

Постановка на асиметричен вертикал или огледална инверсия – антисиметрия на посоките ляво – дясно. Кликни върху снимката!




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: begetron426
Категория: Технологии
Прочетен: 2910167
Постинги: 370
Коментари: 4166
Гласове: 87751
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930