Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2021 10:52 - ПЛАЖЕН ЕТЮД...
Автор: djani Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1212 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 22.08.2021 10:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ПЛАЖЕН ЕТЮД...

image

 Днес на плажа, на метър-два от нас, двойка влюбени млади събраха погледите на излежаващите се около тях, включително и моя. Момето бе доста височко и много добре сложено, със сексапилни бански, по скоро дамска превръзка на конци. Юначето стигаше до раменете и, но като настървен мъник, без никакво притеснение я опипваше безцеремонно и на няколко пъти дори ляга отгоре и, с въртеливи движения върху апетитното и дупе, докато тя лениво се излежаваше по корем. Плацикайки се, вкопчени един в друг до рамене във водата, явно тя поддържаше джобния Херкулес до нивото на главата си. Нестандартната, разгонена двойка, предизвика погледи и хихикане на околните, докато си биха камшика към близкото ресторантче.
Тези весела случка ме дърпа за езика да побъбрим за странностите на любовта, естествено за хетеросексуалната. Може би това е намек за дискриминация, но еднополовата любов ми звучи така: - Обичаш ли ме? - О, Да! - Боже, къде са тези пчелички? /Разговор между две... цветенца/ Ах, тези нежни създания. И те, миличките се нуждаят от хетеросексуална помощ, в краен случай медицинска, за да си създадат потомство.
Но, да си изясним някои неща. Известно е, че самия Дарвин е придавал голямо значение на половия отбор. Според него любовта е форма на подбор на качествените индивиди за разможаване. Но, за това е необходим своеобразен СЪДИЯ, който да взима решение, кой е достоен и кой - не. Най-лесно е, разбира се да приемем, че това е Бог, но това е отклоняване от отговора. Въщност съдиите са много, и се наричат САМКИ. Именно те произнасят присъдата за това, кой от самците е достоен.
Лекция в зооветеринарен институт: Преподавателят: - Добрият бик извършва до 12 съвокупления на ден… Женски глас от първия ред: - Колко, колко??? Преподавателят: - До дванадесет. Женски глас от първия ред: - Повторете, моля ви се, по-силно това, за последния ред! Мъжки глас от последния ред: - Извинявайте, с една или с дванадесет крави? Преподавателят: - Разбира се, че с дванадесет! Мъжки глас от последния ред: - Повторете го по-силно за първия ред!
Ако мъжът е носител на здрави и устойчиви гени, направо е престъпление спрямо вида, те да не бъдат внедрени в популацията. А той, мръсникът му, е верен само на една жена??? Не случайно общественото мнение е сдържано по отношение на мъжката изневяра. Такава е инстинктивната нагласа и трябва да признаем, че от биологична гледна точка тя е съвсем оправдана. Самецът не трябва да ограничава своята полова експанзия - та нали за това са самките. Целта на инстинктивното сексуално поведение на мъжете е – повече женски тела и то, хубави и различни. Защо в стремежа си един към друг, мъжът и жената трудно постигнат съгласуваност? Просто защото търсенето се води в различни посоки, тъй като целите им са различни. Този стремеж не е безусловно приятески и в много отношения прилича на поведението на хората на пазара. Продавачът и клиентът също се стремят един към друг, но и двамата целят да извлекат максимална лична изгода, много често въпреки възможните щети за другия. Уви, на природата й е чужда сантименталност. Всеки мъж подсъзнателно се стреми към максимално честа смяна на партньорките, предполагайки себе си като носител на уникално полезни гени.
Общественото мнение се отнася с по-голям укор към женската дащност. Жената, която не е придирчива по отношение на сексуалните си партньори, не се грижи за качеството на своите деца! Мъжът, оставяйки гените си при некачествена жена не губи практически нищо - ако утре попадне на качествена жена, той ще ги остави и там, но жената, която е заченала от некачествен мъж, може много по-трудно да поправи своята грешка – аборти, здравни рискове и въобще, броят на нейните опити е ограничен. За да остави по-устойчиви гени в потомството си, жената е длъжна да увеличи строгостта при избора на своите претенденти, за да не увреди своите предполагаемо уникални гени, свързвайки се с когото и да е. Но за да има възможност за избор тя трябва да се харесва по възможност на всички мъже. И на колкото повече мъже тя се хареса, колкото повече обожатели има тя, толкова е по-широк нейния избор. Идеалният вариант е да влюби в себе си всички, а да допусне до себе си един. А често и никой... При което, самото съвокупляване е едва ли не досаден страничен ефект от процеса на съблазняването. И така, целта на инстинктивната полова стратегия на жените е - повече мъжки сърца, хубави и различни. Завладяла сърцето на мъжа, жената може да загуби активен интерес към него и да го придържа само за колекция, като през това време съблазнява следващите.
Написаното е за моите скъпи музи и сирени, така сладко съблазняващи със стихове, образи и музика, що мъж се появи в мрежата. Ето, че и в момента поредна изпраща на стареца покана във Facebook за приятелство, придружена с полуголата си снимка. Сигурен съм, че веднага след евентуалното и приемане, следва покана да се влезе в сайта и за платено воайорство - „перде кириз”. Уви моме, Онан преди много, много години ми излекува пуберското акне...


Тагове:   плаж,   съблазняване,   свалки,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: djani
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3245534
Постинги: 927
Коментари: 3370
Гласове: 4679
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031