Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2012 21:07 - Тетралектика: физическо и духовно безсмъртие
Автор: begetron426 Категория: Технологии   
Прочетен: 24854 Коментари: 68 Гласове:
66


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
       Нашата цивилизация все още e на първото най-ниско стъпало на разума и не се нуждае от личностното безсмъртие, а има нужда от увеличаване на човешкия живот и продължителността на неговата активност. Въпреки че все още нямa необходимост от безсмъртие, ние се движим към него чрез увеличаване продължителността на живота, по естествен път и по изкуствен такъв, дирижиран от науката.

      Първобитният човек е имал средна продължителност на живота около 15 години. По времето на Римската империя средната продължителност на живота стига до около 30 години. В началото на 20 в. неговата продължителност вече е 40-50 години. През 80 години на ХХ в. средната продължителност стига 70 години. Днес средната продължителност на живот в Япония надхвърля 90 години. Изводът е, че естествената продължителност на живота се ускорява, а периодът на времето на това ускорение намалява.

      След разкриване структурата ДНК и РНК, структурата на белтъците, тази на ензимите, генетичния код и мн. др., генетични открития се прокарва пътят към мечтана продължителност на човешкия живот. През 2001 година бе направена много важна крачка с разкриването на целия човешки геном /последователността на подреждане на човешките гени/, което е пътят към продължителността на човешкия живот, лечението на рака, спина и мн. др. болести. В последно време учените са открили ген на смъртта и имат успешни опити за продължаване на живота при примитивни организми. Ще се стигне до ново ускорение за продължаване на живота на човекът, което ще бъде най-перспективно, постигнато от човека чрез научно-техническото и биологичното познание.

      Клонирането също е възможност за вечен живот, чрез безкрайно прераждане на физическата същност на духовно различни индивиди.

      Огромният напредък на медицината също е фактор, който влияе положително върху продължителността на човешкия живот.

      Увеличаването на живота се постига и при употреба на много биологично активни вещества против стареенето. Така, чрез постиженията на съвременната наука, "вечната младост" вече не е химера, а близко бъдеще.

      Друго съвременно приложение за увеличаване на човешкия живот е замяната на заболелите или повредени органи на човешкото тяло с естествени органи от донор или изкуствени такива, получени от нежива материя. Изкуствени полимерни органи вече се употребяват за подмяна на сърдечни клапи, електронни сърдечни стимулатори и цяло изкуствено сърце, зъбни и костни имплантанти и др. В Англия е започнало производството на биологични органи чрез соматични клетки с генетиката от съответния пациент.

      Най-фантастичното безсмъртие се съдържа в идеята за обединение на биологичните системи на човека с компютърни и кибернетични системи. Това ще даде възможност за постоянно обновяване на тези системи с огромни възможности за продължителен живот. Върхът на тази фантастична идея ще бъде прехвърляне на човешката личност в компютърни роботизирани системи и обратно прехвърляне на личността на робот или изкуствен разум в човешко тяло. За да може да реализираме посочените фантастични идеи ще е необходимо усъвършенстване както на компютърните ни системи, така и достигане до нови научно-технически познания. Защото компютърните ни системи не са достигнали дори животинската организация, а се намират на първично, информационно ниво въпреки огромната скорост, с която оперират. Предстои им да извървят пътя до чувственост, фантазия и логично мислене –аналитично и синтетично – , за да получат разум. От друга страна, в науката също е необходимо да се направят много нови открития и да се овладеят много нови технологии, които ще направят възможно получаването на изкуствен разум и обединението му с човешкия разум, за да се стигне до бъдещия киборг. Всяка разумна цивилизация има бъдеще в посоченото по-горе, само ако се развива и се хуманизира по-нататък.

      Определението за Тетралектика е: Всичко е противоположности, които се раздвояват, за да се удвоят, а тетралекнтичното определение за разум е: информация /памет/, чувственост, въображение /фантазия/ и логично мислене, което е аналитично и синтетично като физическо и функционално единство на човешкия мозък. Тетралектичното определение на информация е, че тя е паметта на материята и е невъзможно да съществува материя без информация, както е невъзможно да съществува и информация без материя.

      Следователно, Тетралектиката е стигнала до вярно определение на разум и информация, което очертава правилната посоката на развитие, за постигане на изкуствен разум и развитие на човека в посока към неговото безсмъртие.

      Има и безсмъртни клетки. Това са ракови клетки, които биолозите отглеждат в изкуствена хранителна среда. Те представляват безформена постоянно растяща маса, на постоянно делящи се клетки, вече десетки години. Затова съществуването на безсмъртните ракови клетки ни дават повод за много размишления. Например,   въпреки че са безсмъртни като безкрайно делене, те не могат да стигнат до определена системна структурна форма, а само до една аморфна нарастваща маса. Също така, те не могат да бъдат абсолютно безсмъртни, защо са паразитни и се нуждаят от храна, която не могат сами да си набавят, поради това, че не са структурирани като цялостен функционален организъм и нямат разум.

      Човешкият организъм, който е изграден от строго съгласувани функционални структури и форми на своите органи и системи, също няма възможност за абсолютно безсмъртие, както и няма необходимост от него, но има възможност и необходимост за увеличаване на своята продължителност на живот, като се развива чрез разума, за да върви към вечността. Тази му възможност е заключена в силата на разума, който създава научно познание като разкрива природните закони и ги прилага за технологично развитие, което е възможност за промяна и усъвършенстване от всякакъв характер на човешкото тяло.

      Движението на науката към вечния живот е и движение към вечната младост на човека, защото вечен живот на грохнало от старост човешко същество не е нужен. Такъв вечен живот ще бъде по скоро жестоко безсмислено наказание, което религията ни го предлага като Ад. Подобна е и истината за съществуването на живот в мумифицирани йоги, които са на повече от хиляда години, но те са осъществили само много бавна, хилядолетна смърт, която е по лоша от ада, въпреки че е осъществена в земни условия.

      Затова съществуването и развитието на хуманна човешка цивилизация ще има нужда от голяма продължителност и активност на човешкия живот. Защото нехуманната разумна цивилизация, с преобладаващи уродливи човешки същества, ще бъде ограничена от самоунищожението си, което ще предизвикат нейните научно-технически постижения. Такава цивилизация ще има възможност да стигне в своето развитие само до постижения, с които може да се самоунищожи.

      Всички мистични и религиозни учения ни обещават вечен живот след смъртта, но до сега си останаха само с празни обещания; само науката ни обещава увеличаване продължителността живота преди смъртта. Науката върви към него и е допринесла за увеличаване средната продължителност на живота на човека по направленията предложени по горе. Не е случаен фактът, че точно в най-развитата технически Япония, се е стигнало до най-голяма продължителност на живота.

      Може разумно да избираме и разберем, че само чрез научно-техническо и хуманно развитие по необходимост може да постигнем желаната продължителност на човешкия живот. Човекът /разумът/ само ще увеличава своята продължителност на активен физически и духовен живот, но това движение ще бъде безкрайно, за да има смисъл. Поради това съм поставил вечната младост в кавички, за да подчертая, че смислено е само вечното движение чрез развитие на тази младост. Следователно, няма съвършено съществуване никъде в Природата. За да има развитие – само съществуването на първичната материя може да бъде абсолютно, но не съвършено, като съдържа потенциал за относителното развитие. Това предполага, че между абсолютно и съвършено има огромна разлика. Например, безкрайността е абсолютна, но несъвършена, защото не е завършена система, няма външни стени и пр. От другата страна стои ограничението на най-малкото първично, като неделима най-проста Субстанция на материята, с потенциал за еволюция. Това най-малко първично нещо няма вътрешност. То е безструктурно, значи безформено, но само с потенциални тетралектични свойства за развитие, които определят неговото абсолютно съществуване,неразумност, несътворимост, неунищожимост, безкрайния му брой и вечното му развитие.

      Безсмъртие свързано с човека, разбира се, има и то на всичко съществувало във времето и пространството, но то не е нито физическо, нито духовно. Можем да допуснем, че то е информационно, което не означава нито обективно, нито разумно и може само да го определим като вечна памет на материята. Затова ще изкажем хипотезата, че на определено структурно ниво на материята се съхранява цялата информация за съществуването и развитието на всеки отрязък във времето и на всяко кътче от пространството. Това информационно съхранение вече можем да наречем вечна и безкрайна памет на материята, която не е разум. При достигане на определено ниво на развитие, разумът, роден от еволюцията на материята, един ден ще достигне и борави с тази информация, само ако оцелее и разкрие необходимите природни закони и се хуманизира по-нататък. Тук вече можем да потърсим великия смисъл на съществуването и развитието на нашата цивилизация чрез познанието, с което ще вървим към вечността, но не с иреалното, а с реалното и обективно, действително познание, което ще й позволи да се развива и да оцелява.

      Вечна е само безкрайността и безкрайна е само вечността, което дава реални измерения на предположението ми, че всичко родено от човешкия разум не само може да съществува някъде във времето и пространството, но и всичко съществувало във вечността на времето и безкрайността на пространството, се запазва. Такова запазване дава смисъл за съществуване на вечност и безкрайност, които имат неограничени възможности за запълване с информация, а в разчитането на тази информация се намира великият смисъл за нас – да я разчетем в даден момент, но само като се развиваме, което отчасти е развито в статията „Тетралектика и най-великият смисъл”.

      Това е смисъл за всички разумни цивилизации, но първото, което трябва да направят е да съществуват, за да се развиват, което не е толкова лесно, защото в развитието на разума се стига винаги до откриване на сили не само за продължаване на неговия живот, но и с които можем да се самоунищожи, но само ако не е хуманен и не открие гореизложения смисъл за себе си и за цивилизацията си

      Накратко ще направим изложение, което определя възможността на материята да запаметява и запазва информацията, която разумният човек ще разчете и ще използва за постигане на собственото си абсолютно безсмъртие.

      Логично е да предположим, че съществуването на вечността е невъзможна без обективното наличие на времето. Другият логичен извод, е че без наличността на пространство е невъзможно наличието на обективна безкрайност. Тези две всеобщи, абсолютни качества на материята позволяват да има обективно относително развитие и абсолютно информационно запазване на всичко съществувало и развивало се във времето и пространството.

      Главната и важна необходимост за съществуването и развитие на света е реалното материално съществуване на времето като първична неразумна, неунищожима и несътворима Субстанция, която да роди вторичните обективни, смъртни, относителни структури и форми на геометричното пространството. Това са реални безструктурни частици на времето с тетралектични електромагнитни свойства наречени от автора на книгата„Тетралектика на природата” Бегетрон /Б-/ и Антибегетрон/Б+/. Тези субстанционални частици и античастици са с потенциални свойства за вечно съществуване и безкрайно развитие. Така първичните частици на електромагнитното време запълват безкрайната пустота на пространството, като правят нищото относително, даващо възможност в него да се ражда и развива структурна геометрична организация на материята.

      Първата такава равновесна организация са неутралните електромагнитни частици на вакуума: Вакуумон /В0/ Антивакуумон /В-0/, получени при взаимодействие на Бегетрона и Антибегетрана. При взаимодействие си Вакуумоните и Антивакуумоните се навръзват чрез активните си магнитни си свойства /S и N магнитни полюси/, подобно на полимерите. Така се получават безкрайните вакуумни нишки със зануляване на всички тетралектични свойства на времето, за да се стигне до най-великото равновесие в Природата като най-неактивна, но организирана неразумна материя с определени възможности. Така безкрайният брой и безкрайната дължина на вакуумните нишки е с безкрайни възможности за записване, а като най-голямо равновесие е с възможности за вечно съхранение на записаната информация. Трябва ние само да оцеляваме и на определено ниво на развитие да я разчетем, използваме и възкресим обективно като реална материална действителност, съществувала в определено време и на определено място в пространството.

      Вакуумът и сега си взаимодейства с мозъка на човека, при което произлизат загадъчните психотронични явления. Случаят с Ванга е такъв. Такива са възможностите на вакуума при взаимодействие с разумната материя, защото неговите частици влизат в основата на всички структури и форми на материята и са потопени в нас на най-ниското субструктурно ниво, а всичко, цялата реалност и ние сме потопени във вакуума. Така най-висшият еволюционен продукт с необятни възможности – мисълта на разумния човек – си взаимодейства с необятните възможности на вакуума.

      Най-важното е, че този низ от логични хипотези за обясняване на първичната Субстанция на материята, нейната първична организация и нейното проявление се опират на научното познание и Тетралектиката, която обединява философията и естествознанието.

      Следователно, това не са догматични измислици, в която трябва само да се вярва и да се тълкува. Поради това изложените хипотези подлежат на научно доказателства, като се започне със структурата на вакуума, неговото проявление и взаимодействие с останалата материя и с особено важно значение е разкриването на неговото взаимодействие с човека.

      В заключение ще отбележим, че развитието на научното познание води до нови технологии, а те водят до възможност за продължаване на човешкия живот, което ще има съответното прогресивно отражение за натрупване на ново познание и на още по-висши технологии. Развивайки се, човечеството не само ще продължи съществуването си, но ще премине на ново качествено физическо и психическо ниво на издръжливост, което ще изисква необходимостта от разселването му в галактиката. Висшите технологии ще осигурят големите скорости с които ще се движим между звездите, а е известно от СТО, че при пътуване със скоростта на светлината времето спира, което води до неостаряване на човешкия организъм – друг вид безсмъртие.

      Следователно, времето е най-загадъчната същност на материята, като я овладеем ние не само ще премахнем старостта, но ще разчетем и неговата история, като памет на материята, ще постигнем абсолютното безсмъртие и ще имаме възможност да пътуваме в миналото и бъдещето. Всичко това ще се случи един ден, само ако направим хуманно нашето настояще.

 

 

                                                Резюме

 

 

      В статията е отразена необходимостта на човека да се удължава неговият живот. Разгледани са различните направления, които са постигнати от съвременното научно-техническо развитие или могат да се постигнат от продължаване на развитието ни.

      Разгледано е, като главно направление за постигане на безсмъртие, възможността на тетралектичната структура на вакуума да записва и запазва информацията на всичко съществувало във времето и пространството. При развитието си човешкия разум ще достигне определено ниво на научно-техническо познание, което ще му позволи да разчете тази информация и да възпроизведе определена материална реалност, чрез което ще узакони абсолютното си безсмъртие.

      От тази възможност, за абсолютно безсмъртие, нашата цивилизация може да се възползва само ако се развива научно-технически и хуманно, като продължава човешкия живот по различните възможни направления.




Гласувай:
67



1. mariniki - мисля си...
05.06.2012 21:35
че абсолютно безсмъртие не може да има...
но само въпрос на време е всичко да се случи..
цитирай
2. kostadin - Според тебе излиза, че първобитния ...
06.06.2012 13:54
Според тебе излиза ,че първобитния човек е оставял децата си на по 2 или 4 годинина произвола на съдбата .Неприятното за съвременната историческа наука са артефактите ,които упорито някой световен фактор се опитва да скрие .Цивилизации е имало и преди потопа или потъването на Атлантида и МУ

mariniki ,ведите коментират този въпрос:

- Много страшно и ужасно било времето когато умират боговете.
цитирай
3. begetron426 - Re: 1. mariniki
06.06.2012 14:29
Всичко изисква време, за да се случи. Без обективното съществуване на времето, едва ли щеше да има случването. Затова то е началото на всичко, всичко е потопено в него, всичко се запазва в него и е най-необходимото нещо, което не е съвършено, за да може да има начало и безкрайно развитие и раждане на разум. Разумът роден от еволюцията, може да продължи да се развива само като поумява и стане хуманен и отвоюва от времето, необходимата продължителност на живот, в зависимост от стъпалото на своето развитие. Поздрав!!!
цитирай
4. begetron426 - Re: 2. kostadin
06.06.2012 15:18
Според тебе излиза ,че първобитния човек е оставял децата сипна по 2 или 4 години на произвола на съдбата .Неприятното за съвременната историческа наука са артефактите ,които упорито някой световен фактор се опитва да скрие .Цивилизации е имало и преди потопа или потъването на Атлантида и МУ
mariniki ,ведите коментират този въпрос:
- Много страшно и ужасно било времето когато умират боговете.


Малката средна продължителност на живот при първобитният човек, няма нищо общо с това, които си написал. Продължителността на живото е сбор, и рядко някой индивид от пещерното време е умирал от старост. Поради жестоките условия и детската смъртност е била прекалено голяма, което се отразява на продължителността на живот от това време.
Първобитният човек не само не е изоставял децата си на произвола на съдбата, а те са били най-ценното, за което всички са се грижили. Децата не са били частна собственост, защото още не е възникнало семейството, а е било времето за появата на разума. Всичко е било общо /един примитивен комунизъм/, за да може този примитивен човек да оцелее и получи разум. Това предполага равновесие в обществото или общество без вътрешни противоречия, защото външните условия са били толкова жестоки, че само безпротиворечивото общество е спасило и развило примитивният човек, за да ни има днес.
Цивилизация е съществувала много преди мистичните и библейски фантасмагории, но всички тези цивилизации са примитивни, и са имали за начало пещерния разум, като нито една не е било НТ. Така че маймуночовекът е получил разум преди около 50000 години, а човекоподобната маймуна е еволюирала милиони години, а животът е еволюирал няколко милиарда години.
По страшно ще бъде, ако останат "живи" боговете в нашето съзнание, защото тогава трябва да умре нашата цивилизация. Затова всяка цивилизация, за да оцелее и да се развива по-нататък, може само като стане хуманна и свали всички богове от престола им или ги изхвърли от човешкото съзнание. Поздрав!!!
цитирай
5. luciffer - :))))
06.06.2012 18:54
Вече над два часа пухтя и се мъча да проумея нещичко, но не и не, нищо не разбрах.Почна да ме гложди съмнение дали не сънувам кошмари. Плеснах се по чутурата, тц, буден съм си. Почнах да чета отпред назад после отзад напред, ама все същото.главата ми вече бръмчи като тетралектичен вечен мотор.Ей, братя и систри вече не се ли чувствате безсмъртни? Аз не, но се чувствам ужасно оглупял и мозъка ми вече е оплетен от едни такива безкрайййййно дълги тетралектично информирани вакумни нишки в едно вакумно поле на електромагнитните частици на времето. Втория оглупял след автора сигерно съм аз, боже мили! До антигравитационно,безсмъртно идиотско състояние могат да те докарат подобни психо(тронни)- философски шизофренични хипотези. Внимавайте мили хора. Единствения антидот е, щом почувствате началото на това състояние откажете се да ги четете и да се мъчите да ги разберете, а се ухилете до уши и си пуснете (и релаксирайте) някоя наистина безсмъртна музикална класика или се потопете в реалния свят на вицовете на нашата Фурийка. От личен опит го знам ;) Може и да ви помогне, но и да не може. Зависи до къде сте стигнали по пътя на вечното дълбокоумно безсмъртие.
Пожелавам ви спасително чувство за хумор!
цитирай
6. kostadin - Малката средна продължителност ...
07.06.2012 14:07
begetron426 написа:

Малката средна продължителност на живот при първобитният човек, няма нищо общо с това, които си написал. Продължителността на живото е сбор, и рядко някой индивид от пещерното време е умирал от старост. Поради жестоките условия и детската смъртност е била прекалено голяма, което се отразява на продължителността на живот от това време.
Първобитният човек не само не е изоставял децата си на произвола на съдбата, а те са били най-ценното, за което всички са се грижили. Децата не са били частна собственост, защото още не е възникнало семейството, а е било времето за появата на разума. Всичко е било общо /един примитивен комунизъм/, за да може този примитивен човек да оцелее и получи разум. Това предполага равновесие в обществото или общество без вътрешни противоречия, защото външните условия са били толкова жестоки, че само безпротиворечивото общество е спасило и развило примитивният човек, за да ни има днес.
Цивилизация е съществувала много преди мистичните и библейски фантасмагории, но всички тези цивилизации са примитивни, и са имали за начало пещерния разум, като нито една не е било НТ. Така че маймуночовекът е получил разум преди около 50000 години, а човекоподобната маймуна е еволюирала милиони години, а животът е еволюирал няколко милиарда години.
По страшно ще бъде, ако останат "живи" боговете в нашето съзнание, защото тогава трябва да умре нашата цивилизация. Затова всяка цивилизация, за да оцелее и да се развива по-нататък, може само като стане хуманна и свали всички богове от престола им или ги изхвърли от човешкото съзнание. Поздрав!!!

Така е според официалните научни догми царствуващи в момента.Но няма как това да трае вечно артефактите пък и доста неща от миналото на индийците говорят за съвсем друго развитие.Ти от кога спря да се интересуваш от артефакти ,които се откриват и по настоящем
Как ще свалиш боговете -има само един начин да си измислиш вярване в нещо ,което ти се струва ново .Ти си си измислил бога тетралектика
цитирай
7. begetron426 - Re: 5. luciffer
07.06.2012 16:37
Да действително, това което описваш е бълнуване, защото не дискутираш по същество написаното, а пишеш за нещо, което няма отношение към написаното или към достиженията на науката. И накрая апелираш към читателите "...откажете се да ги четете и да се мъчите да ги разберете...". Това е стар приьом на мистиката и религията, да забранява познанието, мисленето и доказаните истини, за да ги замени със сляпата вяра. Мисля, че вече живеем в 21 век, а не в средновековието и науката е призвана да разкрие много от истините, които мистиката и религията умишлено избягваше и обезценяваше хилядолетия. В този век науката чрез постиженията си, като доказани и приложени в практиката истини ще помете мистиката и религията и ще освободи човешкото съзнание за безкрайно развитие.
В твоя блог, постингите ти, са научно издържани и верни. Затова не допускай никъде да се дискредитира науката, защото тя единствена съдържа доказано познание. Хипотезата, която съм предложил е издържана научно, защото опитай се да намериш нещо в света, което няма електрически и магнитни заряди. Има ги при елвементарните частици - физическото състояние на материята, има ги при химичните атоми и съединения, има ги във всички биологични системи и в човешкия мозък. Така че електромагнитното взаимодействие го има навсякъде и логично е да го има там във фундаменталното начало. Цялото това имане само улеснява записването и съхранението на информацията. Хипотезата, която съм предложил само съдържа методологията и същността на това информационно безсмъртие, само ако човек се развива чрез научното познание.
Как искаш да проумееш нещо, което предварително си го отхвърлил и вместо да пълниш главата с всестранно познание и да овладееш мисленето, призоваваш към нейната празнота, което е необходимо преди зомбиране на човека. Постиженията като доказани истини /обективни закони на Природата/ във физиката, химията, биологията и психологията са толкова много, че един живот не стига да ги изучиш. Трябва да имаш познание за елементарните частици, за атомите, молекулите, живата клетка, за растенията, животните и тяхната нервна система, за човека и неговият мозък, мисленето, обществото, Космоса, галактиките, звездите, планетите и вакуумът и още безброй неща - и да умееш да ги анализираш и синтезираш, за да разбереш старите истини и да можеш да стигнеш до новите. Всичко това искаш да го заместиш с празната глава. Това е заложено в призивът ти. А не осъзнаваш, че празната глава е най-шизофренична, но най-изгодна за зомбиране. В афоризмите имам една мисъл: Не може да се върви с празна глава към съвършенство. Призивът ти към хората да не знаят, да не мислят, да не се развиват и да не повишават продължителността на живота, е задкулисен призив за не състояло се мистично и религиозно безсмъртие, което е старо обещание и в което човекът е загубил вяра вече. Моят призив ще бъде: Вярвайте в доказаната научна истина и се развивайте всестранно, за да разберете себе си и света извън себе си. Поздрав!!!
цитирай
8. kostadin - Коя истина е доказала науката ? ...
08.06.2012 11:38
Коя истина е доказала науката ?
Няма такаваза сега
Развитието на технологиите е плод на гения на отделни личности,но това не прави света по познаваем.
цитирай
9. luciffer - 7. begetron426:"Затова не допускай никъде да се дискредитира науката,.."
08.06.2012 17:37
Точно това и правя, уважаеми господин Бегетрон!
Не ви се сърдя за смешните обвинения, които отправихте към мен. Сигурно сте оплаквали ("на чашка") мъката си, че никой не може да разбере гениалните ви философски прозрения и научни открития. Аз обаче разбирам вашата мъка, честно ви казвам! И затова не искам да ви отговарям по същия начин.
Аз съм нормален трезво мислещ човек, не се поддавам на никакви мистификации, нямам охота и не се стремя да измислям такива. Имам достатъчно широки и дълбоки познания, позволяващи ми веднага да "надушвам" кое е истина и кое лъжа. И тука откровено и честно ще ви кажа, че за жалост, всичко (с няколко изключения), написано от вас в предишния и този постинг, е много, много далече от истините, към които се стремите. Казано с полушеговит тон, бих могъл да напиша цяла " дисертация" върху тях, опровергаваща вашите теории, хипотези и бълнувания, но не си заслужава труда и губенето на безценно време. Все пак разчитам на здравия разум на интелигентните, мислещи и непредубедени читатели. Те сами биха разпознали
фалшивото, псевдонаучното,"познание", завоалирано с догматични идеологични представи за законите на развитие на неживата и жива природа. В този смисъл + малко ироничен хумор, уважаеми господине, съм написал и моя коментар №5. Но вие не го разбрахте понеже очевидно ви липсва чувство за хумор, а и може би поради известни мутации във вашия геном. Съжалявам за казаното, но да ми приписвате абсурдни обвинения
НЕ търпя. И за да завърша тая реплика, бих ви посъветвал с най-добри чувства, когато пишете постинг, постарайте се първо той да е по ЕДНА добре мотивирана КОНКРЕТНА тема, а заглавието й да съответства на смисъла...
Всичко добро!

ПП Извинявайте за по-дългата ми реплика, но и вашата не беше къса :)












цитирай
10. balgarski7vinarki - ot gl.t. na podozreniata
09.06.2012 21:56
Da, vsi4ko tova e otli4no, na kakvo da mislim nie, v Bg-pri nali4ieto na genozida?
Az mislja, 4e vsi4ki bqlgari sa vkarani v donorski kiberneti4ni scenarii-programa koi koga shte mre, i to taka, 4e da e snabdil maksimalno e "edinizi jivot"/N.B. klientite ot 4ujbina- dali s transferirani pari ili s organi ili s "podlojka-trud" ili drugi sredstva na neveroiatno
anti-4oveshkia eksperiment v tazi 4ast na Balkanite, bez zna4enie.
Da, mislja, 4e vsi4ki sa v scenaria donorstvo i scenarista e ve4nia triqgqlnik na "bezumnite ambizii za upravlenie na sveta s kiber- voenshtinata-Rusia, US, ZION"
Edinstvenoto, koeto e po-optimisti4no e neizbejnia balans- prosto u4astnizite v tozi genozid sa v programa- sledvashta redukzia na osnovanie pretekst-gavra s jivot 4rez mashina...taka 4e shte gi sortirat spored zennostite na masoneriata, imat i preteksta pred po-vishite niva na saznanieto.Taka e tam- trjabva da ima OSNOVANIE.
цитирай
11. begetron426 - Re: 8. kostadin
10.06.2012 14:01
"Коя истина е доказала науката ?
Няма такаваза сега
Развитието на технологиите е плод на гения на отделни личности,но това не прави света по познаваем."


Все е имало нападки срещу науката, но да се твърди, такова неща, че науката няма доказана истина е върха на невежеството или омразата към науката.
Всички закони в химията, физиката, биологията и психофизичните, химични и биологични свойства на мозъка са все доказани истини. Законите и закончетата, които са открити във всички области на науката са милиони. Само химичните съединения в химията, които са открити и доказани истини, надхвърлят 5 милиона. Астрофизиката е открила и доказала съществуването на стотици хиляди звезди, галактики и в последно време над 500 планети извън Слънчевата система. В биологията откритията също са хиляди, а като имаме предвид, че колко по се усложнява научното познание, толкова повече са законите в него, които трябва да се открият и докажат. Точно това е предпоставката за безкрайно познание и безкрайно развитие, но без мистика и религия. Защото твърденията на мистиката и религията за достигане на абсолютното познание, при условие, че не са разкрили и доказали и най-дребно законче е груба лъжа. А горното твърдение на Костадин не може да се вмести дори в лъжата, то е кощунство спрямо науката, спрямо нормалния човек, спрямо обективно съществуващата действителност. И с този подход той предлага неговите мистично-религиозни баламури, с които иска да замести научната истина. Откритията ги откриват гениите, разбира се, а в производството на технологиите вземат участие всички. След всяко ново откритие светът става по-разбираем, в противен случай човек не би напуснал пещерата и не би cе отправил към звездите. Възможно ли е толкова много невежество и злоба срещу науката? Излишен въпрос, като се има предвид, че са горели хора заради науката. Поздрав!!!
цитирай
12. kostadin - Аман от лозунги!Аман от самохип...
11.06.2012 06:55
Аман от лозунги!Аман от самохипнотизиращи тиради!
Когато говорим за доказателство имам в предвид нещо от рода на Теорията на големият взрив.или строежа на атома.Не ми е ясно какво е това безсрамие да се нарича нещо теория ,когато не е доказано.Даже разбирането за неделимост заложено от цивилизациите преди древните гърци още не сме схванали.За какво обяснение може да се говори при химическите съединения ,които съществуват напук на всичките орбитали описвани от движещете се с бясна скорост електрони.
За каква теория в науката наука може да говориш ,когато законите на Нютон са ни поднесени изопачени ,За каква Менделеева таблица можеш да говориш ,когато и тя е подправена.Та науката даже не знае дали гравитацията се държи на сила идваща от космоса или на масата планетите.Даже не може да даде обяснението на понятия ,като маса ,сила .Всички технологични успехи ,а това е хвалбата ,която ни се внушава още от отделенията в училище, за развитието на науката,се правят с една цел да повярваме в всеобхватната мощ на науката,а те идват от уменията и интуицията на отделни хора,Не съм видял теория ,която е позволила развитието на даден отрасъл без интуицията на първооткривателите ,които просто не знаят ,че това което са открили науката отдавна е доказала ,че няма как да съществува.Науката ни се представя ,като всеобща панацея за решаване на проблемите ,но нито един от тези проблеми не е решен без да се отворят проблеми с много повече други неприятности.

Това ,че изправният телевизор започва да работи като го включим към електрическата мрежа в никакъв случай не обяснява защо и как се появява картинката или говора в него.Такова е състоянието на науката днес .
За каква наука можеш да говориш ,когато основите и са поставени върху такива разбирания построени на база на понятието материална и идеална точка или понятието 0.Ама такива животни в Природата просто няма.
Всичко което е обяснено почива на понятия ,които с нищо не допринасят за изясняване на явленията.Науката е просто една нова вяра с която световният "елит" управляващ човечеството се мъчи да ни обясни ,колко е добре да ни експлоатира ,водейки земята към екологическа катастрофа
Не напразно се говори ,че всичко което си поискаме може да се докаже опитно при днешното състояние на измервателните ни прибори.

Самата твоя т . н. тетралектика не може да бъде признана като наука или философия от науката ,която защитаваш.Не казвам ,че в мисленето ти няма и верни неща Но сам би трябвало да знаеш ,че пътя от частното към общото или индуктивният метод е нещо много по дълго от времето през което се е развил съвременият човек. Добре е ,че съществуват и се откриват все повече артефекти ,които показват наличието на множество цивилизации преди нашата и на чиито заключения ,които са запазени но недоразбрани може да стъпим днес за да опознаваме по качествено заобикалящата ни действителност Самият ти си стъпил върху 4 слона съчетани по двойки противоположности в тетралектиката ти.

За мене е смешно когато някой обвинява религията в несъстоятелност,а всъшност какво ни казва науката :
- В началото нямаше нищо и после стана големият взрив ...и ние всички казваме науката е всемогъща.Значи Бог е нищото преди големият взрив ли .Тъпо е!Но и това е измислено още от преди Буда
цитирай
13. анонимен - 12. kostadin Аман от самохипнотизиращи тиради!
19.06.2012 10:59
Забравил си триадите, тетрадите, хексадите и още много -ади! ;):):)
цитирай
14. troia - Аз
21.06.2012 23:06
съм против безсмъртието. То ще струва много пари, а кой ще си го позволи най-напред? Милиардерите, богаташите. Ще настъпи дисбаланс в обществото. Една шепа хора ще са безсмъртни, хора притежаващи власт и пари, а бедните? Те ще си карат на естествен подбор, както е и сега. Ако имаш пари, ще си направиш операция и ще се лекуваш, а ако нямаш пари - умирай. На кой му пука?!
цитирай
15. begetron426 - Re: 12. kostadin
22.06.2012 18:57
Твоите тиради не само са самохипнотизиращи и неверни, но са самозомбиращи като извръщават науката във всичките и форми. Ще задам само няколко въпроса? Какъв човек може да твърди, че законите на Нютон за гравитацията са изопъчени? - като чрез познаването им конструираме летателни апарати: самолети, хеликоптери, ракети, спътници, междупланетни станции, изучаваме планетите, звездите и т. н. Какъв човек може да твърди, че Менделеевият периодичен закон е подправен? - като по този закон изучаваме атомите /химичните елементи/ и техните съединения и управляваме процесите в химическите заводи и атомни централи. Какъв човек може да задава нелепият въпрос, че науката не е развила нито един отрасъл без първооткривателите? Костадин, задал ли си, си въпроса, кой прави науката? Нали точно тези първооткриватели са причината да има наука, те правят науката, а не, че науката отдавна да е отрекла това, което са открили. Защото без тях няма да има наука. Това с телевизора е върха на глупостта и зомбирането. Никога нямаше да има телевизор, ако не са открити законите на електромагнитните превръщания в звук, образ и обратно, звукът и образът в електромагнитни вълни.
Невежеството продължава с пълна сила, като казваш, че не може да разберем и обясним света с понятията, с които работи човешкия език, но може да разберем догмата Бог и мистичните Илюзии със същите понятия. Защото няма други, които да използваме за мисленето. Затова не ги отхвърляй и опорочавай понятията, защото науката била работила с тях. В същото време ти селективно ги използваш, същите тези човешки, мисловни понятия, за защита на божи и мистични догми. Защото думичката Бог е субективно човешко понятие. Относно нулата мога да ти кажа, че тя е най-главното число и без нея нямаше да има математика. Има също така много нулеви положения в науката: абсолютната нула, температурната нула, математическата нула, стояща между положителните и отрицателните числа, геометричните нули също са няколко и много нулеви елементарни частици, атомът също е нулево състояние и мн. др. Всички нулеви състояния са равновесни и преходни. Затова света може да го откриваме, доказваме, разбирам и прилагаме в практиката само с човешките понятия и котегории - думи. В противен случай ще мучим, блеем, квичим, мяучем, куткудякаме и няма да можем да лаем срещу науката. Поздрав!!!
цитирай
16. mirachopi - Какъв спор се е разгорял тук....
28.06.2012 22:51
аз като много руса не мога да се изкажа като някой от участниците,но ми се иска да кажа че може би ще дойде момента в който всеки един от нас ще решава докога да живее.Не говоря за лабилни самоубийства,аз познавам един дядо който се самоуби на 94,децата му ве4е не бяха живи,внуците го гледа прекрасно,болен не е бил,но просто му писна да живее живота без жената,която беше избрал,без децата които беше отгледал,без приятелите..технологиите ще ни улеснят и ще направят прехода между живота и смъртта по безболезнен.
цитирай
17. begetron426 - Re: 13. анонимен
29.06.2012 19:29
Костадин ги е забравил ...адите, но Природата не ги е забравила, защото ги има на всички нива на съществуване, развитие и управление на света като системи на Тетралектиката, която е доказуемия "Бог". Така че без ...адите Природата не може да съществува. Поздрав!!!
цитирай
18. begetron426 - Re: 10. balgarski7vinarki
29.06.2012 20:12
Всички открития, които е постигнала цивилизацията, могат да се употребят и за добро и за зло, защото Природата е тетралектична: Всичко е противоположности, които се раздвояват, за да се удвоят. За какво ще употребим откритията зависи от нашето съзнание. Точно тук се сблъскваме с ограничение на развитието при ниското съзнание. Ниското съзнание на човечеството слага не само край на развитието, но слага и край на цивилизацията при достигане до такива открития, с които се самоунищожава. Следователно сценарият, който предлагаш е възможен, но той ще доведе винаги до самоунищожение. Напред маже да върви и увеличава своята продължителност на живот, само хуманна цивилизация, не само с високоразвити технологии, но и с високоразвито съзнание. Поздрав!!!
цитирай
19. palada - Само високо съзнателните същества ...
06.07.2012 17:36
Само високо съзнателните същества могат да достигнат до физическо безсмъртие.
цитирай
20. tit - А за какво ви е безсмъртие,
08.07.2012 23:06
ако не знаете какво да правите с него?!:)
цитирай
21. karaiany - ако не знаете какво да правите с н...
13.07.2012 15:07
tit написа:
ако не знаете какво да правите с него?!:)


Това е един много интелигентен въпрос. А оттам и въпроса : що е безсмъртие ?!
цитирай
22. begetron426 - Re: 14. brancaleon
13.07.2012 21:13
Естествената продължителност на живота е посочената от теб около 150 години. Както се вижда от статията, че ниското съзнание и тежките условия, през които е минало човечеството са определящите за по-ниската продължителност на живота от естествената. Прогресиралото съвременно човечество е достигнало на този етап в НТ развити страни средна продължителност около 90 години. Сигурно с подобряване на условията на живот и нарастване на съзнанието ще достигнем един ден и естествената продължителност от 150 години. Този естествен процес на увеличаване на средната продължителност на живота е прекалено бавен, защото продължителността на живота за около 50000 години е нараснала само с около 70 години. Това нарастване не може да задоволи съвременния човек, защото от тези години най-малко 20 са необходими за обучение 20 – 40 години се водят за пълноценен живот през които се появяват различните болести, а останалите са старост предизвикана от тези заболявания.
Следователно не ни трябва само дълголетие, а пълноценно дълголетие – без болести.
Това нещо може да го направи само науката. Генетиката е постигнала много, което все още е недостатъчно за скок в продължителността на живота но в близките 20-30 години скокът ще бъде постигнат. Този скок ще бъде предизвикан не само от генетиката, а ще се включат всички науки. Затова е необходимо НТР, което ще трасира пътя към безмъртието. Поздрав!!!
цитирай
23. begetron426 - Re: 15. troia
13.07.2012 21:44
Безсмъртието няма да го получим веднага, а само ще вървим към него и никога няма да го постигнем абсолютно. Вече се чувства нуждата от по-голяма и здравословна продължителност на живота. Няма такава опасност богатите да го получат, а бедните не. То и сега си е така, както и ти си го отбелязала. С много пари можеш да си купиш определено здраве, но не можеш да се откупиш от смъртта. Трябва да се развиваме и да вървим към безсмъртието, а безсмъртието ще ни е необходимо за развитието. Защото жалката сегашна продължителност на живота ни не е достатъчна за пълното разгръщане на интелекта. Ако настъпи такова разделение между хората, за което пишеш, то такава цивилизация ще стигне до самоунищожението си. Има го като антиутопия във фантастиката. Парите също не са вечни, ще си изиграят ролята и ще си отидат. Главната им роля е да развият обществото чрез НТП, но в България криво ги разбраха и ги влагат само в джипове, проститутки и дворци-без да правим наука и индустрия Поздрав!!!
цитирай
24. begetron426 - Re: 17. mirachop
18.07.2012 21:26
Интересна и съдържа определена истина гледната ти точка, която си предложила. Със сигурност ще минем през такъв етап, който си предположила. Защото човек ще се движи към безсмъртието, но светът, в който е живял вече няма да го има. Ще се появи една непреодолима тъга по този отминал свят и със сигурност човек сам ще избира, колко дълго да живее. Ще има такъв етап по пътя към безсмъртието, но след него ще дойде друг в търсене на отговора на въпроса: Какъв е смисълът да живеем и защо трябва да живеем? Така ще вървим и към по-пълното разбиране на живота. Това ни очаква в бъдещето. Но сега, когато жалката и пълна с болести продължителност на човешкия живот е прекалено малка, ще намерим смисъл в търсене на неговото продължение, което ще бъде и продължение и на съвместния живот с близките ни хора. Следователно няма да сме самотни хилядолетници, а с нас ще бъде и нашият си стар свят с близките и приятелите, в което точно в днешното време ще бъде големият смисъл, заради което е необходимо да живеем и да се развиваме като развиваме науката и технологиите. Точно днес е голямата необходимост да живеем по-дълго и без болести всички, а бъдещите милионолетници, нека да търсят изход от безсмислието породено от милионите години живот. Поздрав!!!
цитирай
25. begetron426 - Re: 20 palada
19.07.2012 19:11
palada написа:
Само високо съзнателните същества могат да достигнат до физическо безсмъртие.


За сега технологиите на Земната цивилизация изпреварват развитието на човешкото съзнание, и ако това изоставане на съзнанието продължава, нашата цивилизация е обречена. Следователно развитието на технологиите са необходимата основа за увеличаване на човешкия живот, но ако едно ниско съзнание получи това увеличение, то ще има възможност по-бързо да постигне самоунищожението си. Така че ниското съзнание няма необходимост от безсмъртие, а тази необходимост е задължителна за високотехнологичното и високозъзнателно човечество, за да се развива. Защото постигнатото познание все повече се увеличава и усложнява и в краткият и болният си живот интелектът не може да разгърне своите възможности и да овладява Вселената. Поздрав!!!
цитирай
26. begetron426 - Re: 21 tit
20.07.2012 14:36
tit написа:
А за какво ви е безсмъртие, ако не знаете какво да правите с него?!:)


На този етап, на който се намираме, действително няма да знаем, какво да правим с безсмъртието и затова нямаме необходимост от него. Мутрите най-добре подчертават, че нямат необходимост от безсмъртие и живеят най-краткия живот, избивайки се помежду си. Въпреки че точно сега нямаме необходимост от безсмъртието, но имаме необходимост от продължаване на човешкия живот и ликвидиране на болестите, което няма да стане с магическа пръчка, а ще има един продължителен етап на научни и технологични изследвания и открития. През това време човечеството ще узрее, за да знае какво да прави с многото години здравословен живот. Следователно вървене към безсмъртието не е необходимо заради мутрите, а е необходимо за развитие на интелекта, развитие на на човешкото мислене, което да ограничи и управлява чувствения хаос. Така че в края на краищата, ако не узрее нашето съзнание, цивилизацията ни е обречена, защото незрелият плод не дава нови плодове. Поздрав!!!

цитирай
27. begetron426 - Re: 22 karaiany
20.07.2012 19:56
karaiany написа:
tit написа:
ако не знаете какво да правите с него?!:)


Това е един много интелигентен въпрос. А оттам и въпроса : що е безсмъртие ?!


Много важен въпрос, на който трябва да намерим точния отговор, за какво ни е необходимо безсмъртието.
Абсолютно безсмъртие е безкраен и не унищожим живот, което нито е възможно, нито ни е необходимо. Разрешено е абсолютното безсмъртие само за първичната безструктурна материя Материалната субстанция. Това означава, че и най-простата структура е смъртна, а сложният биологичен живот и разум също са смъртни, но човешкия разум може да постигне едно относително безсмъртие. Абсолютното безсмъртие е забранено от законите на Природата за всякакъв вид разум, което е забраната за съществуване на Бог. Поздрав!!!
цитирай
28. injir - Хората отново не са хуманни. Пак ...
04.08.2012 19:48
Хората отново не са хуманни. Пак някъде се прави война.
цитирай
29. tres1 - Повод
07.08.2012 11:39
Повод за размисъл относно безсмъртието : -
- безсмъртен предател
- безсмъртен мошеник
- безсмъртен съдист
- безсмъртен изрод /изверг/
- безсмъртен глупак иииии .......
Какво и колко място ще остане за "нормалните" безсмъртни в космоса и къде ще е мястото и ролята на смъртните ??????
цитирай
30. liliyanaandreeva - Ние трябва да се впишем хармонично в ...
07.08.2012 22:43
Ние трябва да се впишем хармонично в околната среда и да живеем хуманно. Безсмъртието се дава по заслуги, а ние на тази земя не го заслужаваме!
цитирай
31. анонимен - Абсолютното безсмъртие е забранено от законите на Природата за всякакъв вид разум, което е забраната за съществуване на Бог.
12.08.2012 10:57
Я цитирай точно тези забранителни закони на Природата! Ама от А до Я, че нещо не схващам откъде изкопа това умозаключение.
цитирай
32. begetron426 - Re: 29. injir
13.08.2012 15:03
Да хуманността в човека все още куца! Въпреки че обществата, в които живеем са много по-хуманни от преходните: пещерният човекоядец, човека роб, феодално зависимия човек, началото на капитализма. Винаги е имало войни, потоци от пот кръв и сълзи. Жалко, че и днес войните ги има, а трябва да останат в историята. Ако не останат войните в историята, човечеството след последната война, няма да има вече история. Поздрав!!!
цитирай
33. liliyanaandreeva - Чудесна статия!
19.09.2012 20:30
Наистина има смисъл от дълголетие само ако хората се обичат и живеят в радост и разбирателство!
Кой е автор на статията? Имам няколко съществени въпроса за да ми стане по-ясно! Моля за някакви координати.
цитирай
34. tres1 - . . . "вечната младост" ...
19.09.2012 23:09
..."вечната младост" вече не е химера, а близко бъдеще...Интересно умозаключение, но кое предизвиква или оправдава съществуването на такава "вечна младост". Можеби най-вече човешките мераци и амбиции и то предимно за можещите. И какво ще допринесе това за духовното израстване на обществото като цяло, а не на оскотелите от егоизъм "можещи" индивиди. Колко и къде напред или назад ще се издигне човешката ни цивилизация? да речем съпоставена с космическите такива. Или навсякъде трябва да има само лакомия и тотален гнет? Какво предлагат такива открития и за кого? /да не говорим за цената/ Или така мечтаното безсмъртие - кого ще обслужва и с каква цел? Тогава поавята и присъствието на децата ще са на нивото на необходимост от "домашни любимци".И ако не се вземат мерки за самоограничаване на възпроизводството, какви ресурси и от къде ще се осигурят за безметежното същестуване на безсмъртните милиарди лапачи? Защо ли ми се струва, че всички неистово се стремят да полетят или по-точно да левитират или още по-точно да се телепортират който където му скимне, а защо и с цената на какво - абе това там са подробности.
На запалянковците по темата бих предложил да изгледат едно филмче

http://www.youtube.com/watch?v=QLIlJ95ze6g&feature=plcp
цитирай
35. tres1 - Теорията за маймуната
19.09.2012 23:32
Теорията за маймуната или нещо подобно от което е произлязъл човека може тетралектически да се представи и като появата на маймуна /и то не един вид/ от деградирал един или няколко вида древни човеци. В подкрепа на втората теория има и определено доста стойностни факти, докато за първата няма нито един такъв. Тоест човеци е имало по нашата плането преди около 50 милиона години, когато изобщо не се срещат маймуни или нещо подобно. Маймуните за съжаление са стигнали това си ниво на раозвитие и достатъчно дълго се задържат на него. В това време, че преди и след него човекот е ползвал ядрено оръжие и не само за мирни цели. И относно продължителността на живота от маймуноподобните до човеците 15 до 50 или 70 години също не е тетралектически обоснована. Защото в най-книгата пък пише, че хората са живеели по няколко стотин години от 700 до към 150 /отправно точка новото летоброене. Е и кое тогава трябва да ни накара или убеди, че ДНК спиралата ни не е като живота с пикове в плюс и минус, а може да се направи една източена почти права линия граничеща с безсмъртие или нещо такова? Що за тетралектично виждане - да има само положителни страни, ами къде забравяте за отрицателните такива? или те могат да се елиминират? Що за квадролектика? Май ми напомня нещо и някого: -"Ке ви запитам нещо и сакам дека отговорот да биде ДА"....

Това тук е един от многото видеоклипове от планетата на маймуните - показва какво са направили и как са изглеждали мозъчните им кутии. Само дето ние като много "умни" все още не знаем защо и как са ги направили тези нещица.
http://www.youtube.com/watch?v=Qui2YmE4Tfo&feature=related
цитирай
36. liliyanaandreeva - Считам, че ние (сегашните хора) сме ...
20.09.2012 10:47
Считам, че ние (сегашните хора) сме междинното звено, което учените отчаяно търсят. И ще се очовечим когато заживеем по човешки в календарните градове. И мисля така защото тези градове се казват "ЧОВЕК"! Значи за човешки същества може да се считат хора, родени в календарни градове, а до тогава ние сме междинното звено между маймуната и човека!

ЧОВЕК = Ч . О . ВЕ + К = 4 . 8 квадрата . 42 кв.км + 4 кв.км = 1 348 кв.км - това е площта на календарен град за 213 840 жители

А сега на ръба стои човека
помежду свинята и шебека!
цитирай
37. kleopatrasv - Има ли безсмъртие, а безсмъртни ли ...
21.09.2012 19:52
Има ли безсмъртие,а безсмъртни ли са хората? Има ли някой, който да се съмнява, че слънцето утре няма да се появи на хоризонта? А дали този някой е забелязал, че в първия ден на новата луна е видим
целият й диск? Какво бихте правили в безвремието? Защо ли? Ами защото човек не може да съществува без цикъла-време, без деня и нощта, без отмерването на продължителността. Ако достигне по-висше ниво на развитие, разумът му, може би ще еволюира и в един миг, когато материята се разпадне на нематерия, остава само неенергията, която се трансформира в енергия.
Съществуването и развитието на нашата цивилизация може да се съхрани само чрез енергийното ни самоусъвършенстване, с което ще преминем във вечността.
Всичко родено от човешкия разум не само може да съществува някъде в безкрайността, , но и самата безкрайност, която евечна може да съществува в човешкия разум!
Чудесен пост,Бегетрон!Имаш специални поздравления от мен!
цитирай
38. begetron426 - Re: 30. tres1
03.10.2012 01:13
tres1 написа:
Повод за размисъл относно безсмъртието : -
- безсмъртен предател
- безсмъртен мошеник
- безсмъртен съдист
- безсмъртен изрод /изверг/
- безсмъртен глупак иииии .......
Какво и колко място ще остане за "нормалните" безсмъртни в космоса и къде ще е мястото и ролята на смъртните ??????


Само ще се движим към безсмъртието, като увеличаваме продължителността на човешкия живот, и никога няма да го постигнем. Защото безсмъртие означава безкрайна вечност, които са абсолютни категории. Има само две неща, които са безсмъртни, защото са несътворими и неунищожими. Това са Абсолютното нищо и Материалната субстанция /нещото/, за да може света да съществува, да се развива и да бъде управляем. Затова ще бъде постигнато едно относително безсмъртие, което ще го притежава разумна цивилизация, която е станала хуманна и посочените от теб категории хора няма да ги има, защото ще се промени и обществото. Ако не се промени обществото то ще ражда тези уродливи хора, които при определен ръст на НТР ще унищожат цивилизацията и няма опасност да станат безсмъртни. Поздрав!!!
цитирай
39. begetron426 - Re: 31. 34 liliyanaandreeva
03.10.2012 20:02
liliyanaandreeva написа:
Ние трябва да се впишем хармонично в околната среда и да живеем хуманно. Безсмъртието се дава по заслуги, а ние на тази земя не го заслужаваме!
Наистина има смисъл от дълголетие само ако хората се обичат и живеят в радост и разбирателство!
Кой е автор на статията? Имам няколко съществени въпроса за да ми стане по-ясно! Моля за някакви координати.



Да ние можем да заживеем хармонично и хуманно, само като по-малко разрушаваме околната неразумна природна среда, обществото и себе си, за да оцелеем и се развиваме прогресивно. Така ще постигнем необходимата ни продължителност на човешкия живот и ще вървим към безсмъртието чрез разкриване на природните закони. С това овладяване на законите на Природата, ще заслужим напълно това вървене към безсмъртието, което човечеството е извоювало с пот, кръв и сълзи като данък както към овладяване на неразумната Природа, така и за развитие на човешкото общество. Така че напълно си заслужаваме безсмъртието при извървяния противоречив път с потоци пот, кръв и сълзи, защото това е единствения път на съществуването, развитието и управлението на света, друг няма. Само трябва да поумняваме като хуманно се развиваме, защото сме разумни същества.
За мутрите няма смисъл дълголетието, защото те работят в противоположна посока, постоянно се изтребват, а това е необходимост само за хуманизирания интелект, който чрез своето развитие върви към безсмъртието.
Благодаря за оценката! Авторът на статията е бегетрон426. Можеш да зададеш въпросите, които те интересуван на личните съобщения в блог бг. Поздрав!!!


цитирай
40. begetron426 - Я цитирай точно тези забранителни ...
04.10.2012 01:42
анонимен написа:
Я цитирай точно тези забранителни закони на Природата! Ама от А до Я, че нещо не схващам откъде изкопа това умозаключение.


Абсолютното безсмъртие е забранено от законите на Природата за всякакъв вид разум, което е забраната за съществуване на Бог.
За да напиша всичко от А до Я, ще трябва да напиша цяла книга, което съвсем ще те обърка. Затова ще ти опиша няколко основни логични положения, които не допускат абсолютно безсмъртие, на какъвто и да е разум в това число и на Бог.
1. Абсолютно означава - безкрайно, вечно, но несъвършено, защото няма граници, което го прави незавършена система. Направи мислен опит, с какъвто и да е предмет като си го преставиш абсолютен-безкраен и целостта на предмета изчезва. Следователно причината за забраната на абсолютното безсмъртие е неограничената безкрайност, която забранява целостта на всичко.
2. Така че, колкото и да е развит един разум, е необходимо да бъде определена цялост, а безкрайността я забранява.
3. Бог е забранен от безкрайността по същата причина, но за него има и втора забрана. Ако допуснем, че Бог няма цялост, а е безкраен, тогава той не може да бъде съвършен и не може да бъде Бог, защото му предстои безкрайно да се развива. Тъй като не може да реши диалемата да развива себе си или света, той взема кардиналното решение и се скрива, за да бъде абсолютно непознаваем. Тук може да зададем въпросът? Може ли нещо абсолютно непознаваемо да съществува? Отговорът е НЕ.
Но в края на крайщата щом я има категорията Абсолютно безсмъртие, то трябва да съществува, и то съществува, но само като Абсолютно нищо - безкрайна празнина - несътворима и неунищожима. За да му не е скучно на Абсолютното нищо в света съществува и Абсолютно нещо, най-простата Материалната субстанция: неделима, безструктурна, относителна, точковидна - несътворима, неунищожима и безкрайна по брой. Тя запълва Абсолютната празнина, за да не скучае, а да се развлича като наблюдава как нещото съществува, развива се и се управлява. Поздрав!!!



цитирай
41. begetron426 - Re: 35. tres1
04.10.2012 17:59
Безсмъртието няма да дойде с магическа пръчка или с мигновено решение на Бог: вие сте за рая, защото заслужавате вечно блаженство, а вие сте за ада, защото заслужавате вечни мъки. То ще дойде имено при равитие на обществото с откриване на законите необходими за продължаване на човешкия живот на определен етап и на всеки следващ тази продължителност на живота на човека ще се увеличава. Цивилизацията ни при една хилядолетна продължителност на живота ще бъде на много по-високо стъпало от сегашната и непременно ще бъде хуманна. Защото една уродлива цивилизация не може да се разсели в галактиката именно поради собствената си уродливост. Егоизмът е необходим на първичния човек за оцеляване в заобикалящата го жестоката природна действителност и е бил насочен имено срещу външната агресивна среда, а вътре в това първично общество е бил минимален. Общественото развитие е обърнало посоката на егоизма и го пренася в обществото. Затова имаме тетралектично развитие, защото първобитното обществото е било равновесно, а след това е започнало противоречиво развитие. Еволюцията върви по двете системи на Тетралектиката, които при определени условия се сменяват една с друга и чрез прогресивно развитие се постига ново качество. Идва времето, когато егоизмът ще бъде изхвърлен пак от обществото, само че вече на по- високо обществено развитие и в това хуманно общество индивидите ще получат едно относително безмъртие. Всичко го изисква необходимостта, за да може да овладяваме Вселената. На другите ти въпроси съм отговорил в коментар 39. Поздрав!!!
цитирай
42. begetron426 - Re: 36. tres1
07.10.2012 18:07
Теорията на Дарвин за еволюцията на живота и произходът на човека от маймуна има повече от 90% доказателства, а ти твърдиш, че няма нито едно. Има още неизяснени места в нея, поради липса на обективен материал за тези места от веригата на еволюцията. Науката се развива и постоянно даставя нов фактологически материал, както стана след разкриване на генома на човека, което също послужи за доказателство, че Дарвин е прав. В геномът на човека има гени от всички еволюционни етапи на живота на Земята в това число от маймуната най-много.
Артефактите, които се представят от противниците на Дарвин са минимални, нямат и 1%. Второ повече от са тях са пригодени изкуствено като например намиране на отпечатък на човешки крак върху стъпката на динозавър, с което се доказва уж, че е имало разумни човеци по времето на динозаврите, преди около 70 милиона години. Пълен фалш, защото след това няма, каквото и да е продъжение, няма нови доказатлства, а би трябвало да има, за да се получи цялостна верига, но с един прешлен /човешки крак настъпил стъпката на динозавър/ верига не се прави. Народът го е казъл че с един петел... А да се вземат факти от "най-книгата", Библията за продължителността на живота на тогавашния човек е смешно, защото това много лесно се доказва. Изследвани са много мумии и скелети на човеци, преди да се роди Библията, по време на нейното раждане и никъде не е констатирано, че тогавашният човек е живял 700 години, а продължителноста на живота на древните човеци е била винаги по-малко от съвремения човек.
Не може да се разбере Тетралектика, ако се расъждава, че тя се занимава само с положителната страна на нещата. Това е абсолютно невярно и второ никъде не съм го казал, а само ти си го казал. Тералектика означава четворност на нещата, а основните неща са противоположностите, които са четири: две положителни и две отрицателни или две противоположности и две антипротивоположности. В книгата "Тетралектика на природата" и във всички сатии по сайтове и блогове обяснявам точно това, че: Всичко е противоположности, които се раздвояват /две положителни и две отрицателни/, за да се удвоят и да станат 4. Както си представил Тетралектиката, невярно, така преставяш и науката невярно с твоите твърдения и неподходящи цитати. Защото, когато науката разкрила, че Бог не съществува - шопът рекал - нищо, че не съществува я си сакам да същствува. Поздрав!!!
цитирай
43. begetron426 - Re: 37. liliyanaandreeva
08.10.2012 22:38
Човекът е свързващото звено между маймуната и бъдещия хуманен космически човек и стои над свинята и шебекът. Поздрав!!!
цитирай
44. begetron426 - Re: 38. kleopatrasv
09.10.2012 00:24
Благодаря за оценката! Безвремие няма, както няма и Абсолютно нищо, защото Времето съществува обективно като неделима Субстанция на материята, а Абсолютното нищо съществува като субектива противоположност на Времето /нещото/. Частицата на Времето е крайна, ограничена, неделима, относителна и безкрайна по брой, но тя като първична същност на материалното съществуване и с безкрайния си брой е абсолютна. Абсолютното нищо е неограничена, безкрайна, абсолютна празнина, но изпълнена с частиците на времето и обектите на света родени от еволюцията на времето и във времето става оттносително, защото те му отнемат протяженоста като го насичат. Следователно Абсолютното нищо, както и Времето се раздвояват тетралектично на своята противоположност, което е решение на пардоксалните антиномии на Кант, защото всичко е противоположности, които се раздвояват за да станат 4. Така че абсолютно безсмъртие имат само Времето и Абсолютното нищо. Тъй като всяка идея родена от човешката глава съществува някъде в безкрайността на времето и пространството, то безсмъртният човек съществува само записан като информация във вакуумната нишка за вечни времена и след смъртта може да го възкресим, само като се развиваме и узреем за това, а живия може само да се придвижва към безсмъртието също само, ако се развива.
Всяка идея родена от човешкия разум съществува в безкрайността на времето и пространството, но и безкрайността на времето и пространството съществуват субективно в човешката глава, защото тя ражда идеята. Дори мистиката и релгията родени в човешката глава са изведени извън нея и човекът се мъчи да ги направи вечни като реално ги обективизира в храмове на самоизмамата. Можеш да бъдеш измамен поради доверчивост, а да се самоизмамиш само поради невежество. Не трябва да допискаме да ни мамят, както не трябва и да се самоизмамваме. Поздрав!!!
цитирай
45. coacoa11 - Интересно.Допълвам в литературно-хумористичен стил в частта "биологично безсмъртие"
13.10.2012 19:06
Твърди се, че единственото безсмъртно същество на Земята е медуза(Turritopsis nutricula), която има диаметър едва 4-5 мм. Обикновено медузите загиват след размножаването си, обаче Turritopsis се изхитрила да се подмладява - възвръща се от стадия на “възрастна” медуза към „детския“стадий на полипа. Теоретично този цикъл може да се повтаря до безкрайност, което я прави потенциално безсмъртна.
Предаването на генетичен материал от едно поколение към друго също е вид относително безсмъртие на биологичния вид.
Ако пък се увеличи значително продължителността на човешкия живот теоретично това би довело и до много отрицателни последствия.
Ние, българите, ще станем още по-застаряваща нация, а пенсионирането ще трябва да се забрани със закон :-)
Но това е нищо в сравнение с факта, че можем да разкажем играта на еволюцията и теорията на Дарвин. Поколенията ще се сменят на все по-големи интервали и еволюцията ще забави ход, а може и да набие спирачки, няма да има достатъчно полезни мутации, което пък ще намали възможността на вида ни за приспособяване към променящата се околна среда и за доближаване към относителното съвършенство. :-)
Ти как мислиш, струва ли си да си поиграем на медузи? Тогава няма нужда да овладяваме и времето - днес си плешив брадат чичко на средна възраст с коремче, но понеже си изпълнил репродуктивните си функции, няма нужда да помъдряваш повече, да ставаш дядо и да потропваш с бастунче - просто се вдетиняваш и тръгваш на детска градина. :-)
Прощавай за дългото литературно отклонение. Само се опитвам да внеса хумор и закачка в тази сложна материя. Така нещата стават по-приятни за четене и по-лесни за разбиране, нали?
цитирай
46. анонимен - aSzuvvy Get Information
23.10.2012 20:03
Kminef <a href="http://www.nflpersonalizedjersey.com/">personalized nfl jersey</a> Gcecxb <a href="http://www.nflpersonalizedjersey.com/">personalized nfl jerseys cheap</a> Btqxgq <a href="http://www.nflpersonalizedjersey.com/">custom nfl jerseys</a> Bqfcyn http://www.nflpersonalizedjersey.com/
цитирай
47. анонимен - gRksiqj Recommended Reading
23.10.2012 21:07
Xnibbv <a href="http://tinyurl.com/9scnyft">ugg uk</a> Syrurh <a href="http://tinyurl.com/9scnyft">uggs uk sale</a> Gtqies <a href="http://tinyurl.com/9scnyft">ugg uk</a> Adlpez http://tinyurl.com/9scnyft
Agxmdw <a href="http://tinyurl.com/9zoyvnb">cheap uggs on sale</a> Sjzqyo <a href="http://tinyurl.com/9zoyvnb">uggs on clearance</a> Rjjthv <a href="http://tinyurl.com/9zoyvnb">uggs for sale</a> Eyeqpj http://tinyurl.com/9zoyvnb
цитирай
48. анонимен - giueub More Information
23.10.2012 22:16
Pxwtrk <a href="http://cheapcuggboots.webeden.co.uk/">cheap uggs</a> Haflvg <a href="http://cheapcuggboots.webeden.co.uk/">cheap ugg boots</a> Iqznhj <a href="http://cheapcuggboots.webeden.co.uk/">cheap ugg boots uk</a> Sunejs http://cheapcuggboots.webeden.co.uk/
Ojrrzh <a href="http://uggbootsauk.webeden.co.uk/">cheap ugg boots uk</a> Whacog <a href="http://uggbootsauk.webeden.co.uk/">ugg boots uk sale</a> Jovort <a href="http://uggbootsauk.webeden.co.uk/">ugg boots uk</a> Rsjtjj http://uggbootsauk.webeden.co.uk/
цитирай
49. анонимен - hNqlplk Website
24.10.2012 03:36
Vstdqb <a href="http://cheapjackets.webeden.net/">canada goose jacka</a> Nphort <a href="http://cheapjackets.webeden.net/">canada goose</a> Vgyhmv <a href="http://cheapjackets.webeden.net/">canada goose online</a> Doxxxj http://cheapjackets.webeden.net/
Pzbfwk <a href="http://cheapdownjacket.webeden.net/">canada goose outlet</a> Oyghjw <a href="http://cheapdownjacket.webeden.net/">canada goose jacket</a> Avbbgb <a href="http://cheapdownjacket.webeden.net/">canada goose parka</a> Fliyvi http://cheapdownjacket.webeden.net/
цитирай
50. анонимен - pNyjspr More Information
24.10.2012 06:25
Ewlkor <a href="http://tombrady-jersey.info/">tom brady jersey</a> Veqwam <a href="http://tombrady-jersey.info/">tom brady jersey</a> Ugzlut <a href="http://tombrady-jersey.info/">tom brady authentic jersey</a> Ukzhka http://tombrady-jersey.info/
цитирай
51. анонимен - gauvtv Learn More Here
24.10.2012 11:16
Qactij <a href="http://uggbootsrsale.webeden.net/">cheap ugg boots sale</a> Wyepln <a href="http://uggbootsrsale.webeden.net/">ugg boots on sale</a> Xivccm <a href="http://uggbootsrsale.webeden.net/">ugg boots on sale</a> Lldbmp http://uggbootsrsale.webeden.net/
Vpbaru <a href="http://uggmuk.webeden.co.uk/">uggs uk</a> Ugszra <a href="http://uggmuk.webeden.co.uk/">ugg uk</a> Apgmuu <a href="http://uggmuk.webeden.co.uk/">uggs uk cheap</a> Afedky http://uggmuk.webeden.co.uk/
цитирай
52. анонимен - ybirze Read Full Article
24.10.2012 11:54
Yeqobw <a href="http://deluxebagdiscount.webs.com/">lv bags</a> Ciymjv <a href="http://deluxebagdiscount.webs.com/">lv handbags</a> Vkozmd <a href="http://deluxebagdiscount.webs.com/">lv outlet</a> Aisimb http://deluxebagdiscount.webs.com/
Rshdld <a href="http://deluxeshoponsale.webs.com/">gucci handbags on sale</a> Twijol <a href="http://deluxeshoponsale.webs.com/">gucci bags on sale</a> Ffrjor <a href="http://deluxeshoponsale.webs.com/">gucci sale</a> Uqpumn http://deluxeshoponsale.webs.com/
цитирай
53. анонимен - wqlohs Share it
24.10.2012 13:53
Qyjzjx <a href="http://sheepskinbootsonline.webeden.net/">uggs outlet online</a> Wytepk <a href="http://sheepskinbootsonline.webeden.net/">uggs outlet us</a> Khpxdv <a href="http://sheepskinbootsonline.webeden.net/">uggs outlet online</a> Oexcxn http://sheepskinbootsonline.webeden.net/
Jrguxg <a href="http://designerfootwearonline.webeden.net/">uggs deutschland</a> Zqettb <a href="http://designerfootwearonline.webeden.net/">uggs</a> Mmoasz <a href="http://designerfootwearonline.webeden.net/">uggs</a> Axceva http://designerfootwearonline.webeden.net/
цитирай
54. анонимен - lbeoku Home Page
24.10.2012 20:52
Rmrjsl <a href="http://nobleshopsale.webs.com/">authentic louis vuitton</a> Risjll <a href="http://nobleshopsale.webs.com/">authentic louis vuitton handbags</a> Izvaak <a href="http://nobleshopsale.webs.com/">cheap authentic louis vuitton</a> Fcvfmq http://nobleshopsale.webs.com/
Psnkcw <a href="http://fashionbagsdiscount.webs.com/">dr dre beats</a> Vaalne <a href="http://fashionbagsdiscount.webs.com/">cheap dr dre beats</a> Tdniqj <a href="http://fashionbagsdiscount.webs.com/">cheap dr dre beats</a> Ptjxmk http://fashionbagsdiscount.webs.com/
цитирай
55. анонимен - cHlgcaz Web Site
24.10.2012 21:56
Wbuthj <a href="http://cheapjackets.webeden.net/">canada goose online</a> Bvodka <a href="http://cheapjackets.webeden.net/">canada goose jacka</a> Saeuwh <a href="http://cheapjackets.webeden.net/">canada goose jacka</a> Pqheiz http://cheapjackets.webeden.net/
Wiubxe <a href="http://onlinejacketssale.webeden.net/">canada goose jakker</a> Ixdjts <a href="http://onlinejacketssale.webeden.net/">canada goose</a> Ipefwj <a href="http://onlinejacketssale.webeden.net/">canada goose</a> Iiaesq http://onlinejacketssale.webeden.net/
цитирай
56. анонимен - yykjkj Website
25.10.2012 04:46
Ucrsyx <a href="http://noblestoreonline.webs.com/">cheap beats by dre</a> Oqeees <a href="http://noblestoreonline.webs.com/">beats by dre cheap</a> Fxsmfw <a href="http://noblestoreonline.webs.com/">cheap beats by dre solo</a> Addfds http://noblestoreonline.webs.com/
Oubfcs <a href="http://classicbagsonline.webs.com/">louis vuitton outlet stores</a> Pklbtj <a href="http://classicbagsonline.webs.com/">louis vuitton stores</a> Mkzdle <a href="http://classicbagsonline.webs.com/">louis vuitton online</a> Kpxjvg http://classicbagsonline.webs.com/
цитирай
57. анонимен - ifulgp Visit Website
25.10.2012 21:56
cJuevbQn <a href="http://greenbaypackersjerseysshop.us/clay-matthews-jersey-c-60.html">clay matthews jersey</a> jPhilqEt <a href="http://greenbaypackersjerseysshop.us/jermichael-finley-jersey-c-64.html">jermichael finley jerseys</a> xFxyxoSs <a href="http://greenbaypackersjerseysshop.us/clay-matthews-jersey-c-60.html">clay matthews jersey womens</a> pAbjpuEm http://greenbaypackersjerseysshop.us/aaron-rodgers-jersey-c-56.html
цитирай
58. анонимен - kyxmuy Full Article
26.10.2012 01:25
Jhpaqs <a href="http://cozybootsboutique.webeden.net/">cheap uggs for sale</a> Jghlda <a href="http://cozybootsboutique.webeden.net/">uggs on sale</a> Jqvnxq <a href="http://cozybootsboutique.webeden.net/">cheap uggs for sale</a> Xnmxyp http://cozybootsboutique.webeden.net/
Etdbic <a href="http://cozybootsstore.webeden.net/">ugg outlet boots</a> Obcnvk <a href="http://cozybootsstore.webeden.net/">ugg outlet</a> Ieoopd <a href="http://cozybootsstore.webeden.net/">ugg outlet stores</a> Jrfakc http://cozybootsstore.webeden.net/
Avucbw <a href="http://cozyfootwearstore.webeden.net/">clearance uggs</a> Kgmebt <a href="http://cozyfootwearstore.webeden.net/">uggs clearance</a> Qkvaay <a href="http://cozyfootwearstore.webeden.net/">uggs on clearance</a> Kfwapp http://cozyfootwearstore.webeden.net/
цитирай
59. анонимен - bXeukqe Web Site
26.10.2012 02:16
Trqlnv <a href="http://fashiondownjacketsale.webeden.net/">canada goose jacket sale</a> Tivdey <a href="http://fashiondownjacketsale.webeden.net/">canada goose jacket sale</a> Mekhji <a href="http://fashiondownjacketsale.webeden.net/">canada goose jackets</a> Mhxztt http://fashiondownjacketsale.webeden.net/
Gsvczm <a href="http://discountjackets.webeden.net/">canada goose</a> Xyvgke <a href="http://discountjackets.webeden.net/">canada goose online shop</a> Izjevw <a href="http://discountjackets.webeden.net/">canada goose sale</a> Jdfcpg http://discountjackets.webeden.net/
Wsmquo <a href="http://onlinejacketssale.webeden.net/">canada goose trillium parka</a> Ipfjrv <a href="http://onlinejacketssale.webeden.net/">canada goose trillium parka</a> Mxerso <a href="http://onlinejacketssale.webeden.net/">canada goose</a> Zxmskf http://onlinejacketssale.webeden.net/
цитирай
60. анонимен - tydfcf Look At This
26.10.2012 06:53
iWmvplTb <a href="http://newyorkjetsjerseysshop.us/joe-namath-jersey-c-16.html">authentic joe namath jersey</a> tFykxpPr <a href="http://newyorkjetsjerseysshop.us/joe-namath-jersey-c-16.html">authentic joe namath jersey</a> lTvoqiSb <a href="http://newyorkjetsjerseysshop.us/mark-sanchez-jersey-c-21.html">mark sanchez jets jersey</a> cDbcwrUw http://newyork-giantsjerseys.us/justin-tuck-jersey-c-5.html
цитирай
61. анонимен - iywzia origin
27.10.2012 11:55
Dqlixx <a href="http://trendybootsshopping.webeden.co.uk/">ugg sale</a> Nvnqjt <a href="http://trendybootsshopping.webeden.co.uk/">ugg sale uk boots</a> Jizibn <a href="http://trendybootsshopping.webeden.co.uk/">ugg sale uk boots</a> Mzupxf http://trendybootsshopping.webeden.co.uk/
Pjclrx <a href="http://luxuryfootwearsale.webeden.net/">cheap ugg boots</a> Hfrvnx <a href="http://luxuryfootwearsale.webeden.net/">ugg boots</a> Yuxvdj <a href="http://luxuryfootwearsale.webeden.net/">ugg boots sale</a> Fwmbiu http://luxuryfootwearsale.webeden.net/
Xobvue <a href="http://designerbootsoutlet.webeden.net/">ugg sale</a> Amfjdf <a href="http://designerbootsoutlet.webeden.net/">ugg boots deutschland sale</a> Hcyexa <a href="http://designerbootsoutlet.webeden.net/">ugg boots</a> Emvvud http://designerbootsoutlet.webeden.net/
цитирай
62. анонимен - KZRkFmuMBhPhd
29.10.2012 14:21
iSc8Az <a href="http://zlsaadkywpkk.com/">zlsaadkywpkk</a>, [url=http://xvkhelnlqvht.com/]xvkhelnlqvht[/url], [link=http://bmxmmrrdwfsk.com/]bmxmmrrdwfsk[/link], http://ueogdhwmoxyn.com/
цитирай
63. анонимен - vtrnfd More Information
30.10.2012 05:05
Otdxms <a href="http://carrollcountygov.us/canada-goose-jacket.asp">canada goose jacket</a> <a href="http://carrollcountygov.us/canada-goose-jacket.asp">canada goose outlet</a> <a href="http://carrollcountygov.us/canada-goose-jacket.asp">canada goose jackets</a> http://carrollcountygov.us/canada-goose-jacket.asp
Gqgzln <a href="http://carrollcountygov.us/michael-kors-bags.asp">michael kors bags</a> <a href="http://carrollcountygov.us/michael-kors-bags.asp">michael kors handbags</a> <a href="http://carrollcountygov.us/michael-kors-bags.asp">michael kors outlet</a> http://carrollcountygov.us/michael-kors-bags.asp
Zifktv <a href="http://gregangelo.com/">ugg boots sale</a> Gfsspq <a href="http://gregangelo.com/">uggs uk</a> Romtyi <a href="http://gregangelo.com/">uggs</a> Zxrgnp http://gregangelo.com/
цитирай
64. анонимен - rqqimp Going Here
02.11.2012 00:05
Jwyvqx <a href="http://www.carrollcountygov.us/canada-goose-jacket.asp">canada goose jacket</a> Qpqduf <a href="http://www.carrollcountygov.us/canada-goose-jacket.asp">canada goose outlet</a> Pehetw <a href="http://www.carrollcountygov.us/canada-goose-jacket.asp">canada goose outlet</a>
Fklgqi <a href="http://www.kunrest.com/gucci-outlet.php">gucci outlet store online</a> Aekuoc <a href="http://www.kunrest.com/gucci-outlet.php">gucci outlet store</a> Prcttz <a href="http://www.kunrest.com/gucci-outlet.php">gucci outlet online</a>
Qfqhpe <a href="http://gregangelo.com/uggs-sale.php">uggs sale uk</a> Ugzoqo <a href="http://gregangelo.com/uggs-sale.php">uggs sale uk online</a> Odlpuh <a href="http://gregangelo.com/uggs-sale.php">ugg sale uk</a>
цитирай
65. анонимен - tatty uggs boots uk
02.11.2012 19:52
<a href="http://cheapcanadagoosee4.webeden.net/">cheap canada goose</a>ugg stivali itali<a href="http://uggoutletonlinestore4.webeden.net/">ugg outlet</a>ugg outlet<a href="http://uggbootssalecheap4.webeden.net/">ugg boots sale</a>ugg sale<a href="http://cheapuggbootsoutlet4.webeden.net/">ugg boots outlet</a>cheap ugg boots<a href="http://uggsoutletonlinestore4.webeden.net/">uggs outlet store</a>uggs outlet<a href="http://uggsbootssalecheap.webeden.net/">uggs boots sale</a>uggs sale<a href="http://cheapuggsbootsoutlet.webeden.net/">uggs factory outlet</a>uggs boots outlet<a href="http://uggbootssaleuk4.webeden.co.uk/">ugg boots sale</a>ugg uk<a href="http://uggsbootssaleuk4.webeden.co.uk/">uggs uk</a>uggs boots sale uk<a href="http://cheapuggsbootsuk4.webeden.co.uk/">cheap uggs boots uk</a>uggs boots uk<a href="http://cheapuggbootseuk4.webeden.co.uk/">ugg boots uk</a>cheap ugg boots uk<a href="http://cheapuggssaleuk4.webeden.co.uk/">cheap uggs uk</a>cheap uggs uk<a href="http://cheapuggsaleuk4.webeden.co.uk/">ugg sale</a>cheap ugg sale uk
цитирай
66. анонимен - ugg provision
04.11.2012 10:24
<a href="http://uggsoutletstore.b2ctrade.net/">uggs outlet store</a>ugg outlet<a href="http://uggsale.b2ctrade.net/">ugg boots clearance</a>ugg sale<a href="http://uggsoutletclearance.b2ctrade.net/">uggs clearance,uggs clearance boots</a>canada goose jackets<a href="http://canadagooseejacketssale.b2btradee.net/">canada goose jacket</a>canada goose sale<a href="http://ugguksalestore4.webeden.co.uk/">ugg uk sale</a>cheap uggs<a href="http://cheapuggsaleuks.webeden.co.uk/">ugg sale uk</a>cheap ugg boots sale<a href="http://uggcheapbootsuk.webeden.co.uk/">ugg cheap</a>uggs boots uk<a href="http://cheapgenuineugguk.webeden.co.uk/">genuine ugg</a>ugg boots cheap<a href="http://genuine-uggbootssale.webeden.co.uk/">ugg boots sale</a>uggs boots sale uk<a href="http://uggboots-uksale.webeden.co.uk/">cheap ugg boots sale</a>uggs uk
цитирай
67. tres1 - В книгата "Тетралектика на ...
15.11.2012 09:59
В книгата "Тетралектика на природата" и във всички сатии по сайтове и блогове обяснявам точно това, че: Всичко е противоположности, които се раздвояват /две положителни и две отрицателни/, за да се удвоят и да станат 4.... Това за противоположностите е ясно, но защо да са именно 4, а не примерно 6,8,12,16,24 и т.н Тоест трябва да има хексаедрика, октаедрика, додекаедрика и т.н. Да, ама не.Дали някой не се е сетил или няма какво да се открие в и с една такава поредица? Или за всяка една трябва да се прави отделна наука? Или в природата ни е показано отдавна всичко това - само дето ние сега откриваме някои частички и сектори от "топлата вода". Колкото до дарвиновата теория не смятам да оспорвам каквото и да било, но няма да е лошо да се позапознаеш малко повечко за и с фактите, които не се връзват ама никак с нея. Иначе и кучетата се опитват да ходят изправени на два крака /но предимно в цирка/. Това за стъпките от динозавър и човек не е основно доказателство против еволюционната теория. Има доста други и никак малко артефакти открити /не от мен/, а от специалисти в областта - сечива и оръдия на труда, както и кости и скелети на хора с датировка хвърляща огромна сянка на дарвиновата теория. Както и има скелети на гиганти от 5 до 12 метра /с абсолютно човешки параметри/, но маймунски такива за съжаление още никъде не са открити /та даже и от мутанти/. За съжаление обаче на болшинството човеци им е по лесно и удобно да приемат онова, което им се сервира като готово и хоп 90-те процента глупости в потвърждение на една теза стават "неоспорими" доказателства - както и в диа, тетра, хексо, окта, додекалектиката и т.н. Колкото до цитираната "мъдрост" на шопа, то честно казано напълно ми е непозната. Благодаря за поздрава - дерзай в лектиките!!Колкото до отпечатъка от човешки крак и т.н. - то не е единичен случай - разгледй това http://www.youtube.com/watch?v=dRuxw-nZoJw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=zl8Hmko2wlo&feature=related
цитирай
68. kvg55 - Най-напред човечеството трябва да ...
31.10.2015 22:49
Най-напред човечеството трябва да достигне до етап
всеки негов член да е достоен за дълъг живот и тогава следващото.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: begetron426
Категория: Технологии
Прочетен: 2906470
Постинги: 370
Коментари: 4166
Гласове: 87749
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930